Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: Στην Τούμπα με εντολή Ιβάν ο Γιώργος Σαββίδης - "Χρεώνουν" τον Λουτσέσκου για τον... Βαλμπουενά!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-04 16:40:00

Στην Τούμπα με εντολή Ιβάν ο Γιώργος Σαββίδης - "Χρεώνουν" τον Λουτσέσκου για τον... Βαλμπουενά!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Στην Τούμπα με εντολή Ιβάν ο Γιώργος Σαββίδης - "Χρεώνουν" τον Λουτσέσκου για τον... Βαλμπουενά!

Η ενόχληση του ιδιοκτήτη και τι ζητάει από τον Ρουμάνο προπονητή. Γιατί το κλίμα στον Δικέφαλο είναι αρκετά βαρύ τα τελευταία 24ωρα, τι συνέβη μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και η σύσκεψη που κράτησε μέχρι τα ξημερώματα.

Πολλά και πολύ ενδιαφέροντα ειπώθηκαν στη συνάντηση που είχε ο Γιώργος Σαββίδης με τους Ραζβάν Λουτσέσκου και Ζοσέ Μπότο, μετά από την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό.

Το ρεπορτάζ που μας μεταφέρθηκε από ψαγμένη πηγή, από τη Θεσσαλονίκη, αναφέρει ότι ο Γιώργος Σαββίδης πήγε για να ηρεμήσει την κατάσταση με εντολή του πατέρα του. Αρχικά ο μικρός Σαββίδης είχε σηκωθεί να φύγει από το γήπεδο αλλά ένα τηλεφώνημα του Ιβάν τον οδήγησε στο να επιστρέψει στην Τούμπα και να γίνει η συνάντηση που διήρκησε μέχρι τη 01.00.

Μετέφερε τα παράπονα του Ιβάν για την ήττα και έκανε παρατηρήσεις, ζήτησε να αφυπνιστούν όλοι γιατί, όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά, ο κόσμος έχει δίκιο να φωνάζει.

Αλλά από εκεί και πέρα δεν είναι ώρα αποφάσεων τώρα στον ΠΑΟΚ. Βρισκόμαστε μόλις στην 6η αγωνιστική και αυτό που πρέπει να κάνει ο Λουτσέσκου είναι να αλλάξει τακτική στην αξιοποίηση του έμψυχου υλικού της ομάδας. Γιατί υπάρχουν πολλοί και καλοί παίκτες, που ήρθαν φέτος το καλοκαίρι μάλιστα, αλλά βλέπουν 11άδα με το κυάλι ή και καθόλου...

Ο Λουτσέσκου δεν τους βλέπει και επιμένει στους Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Βιεϊρίνια, παίκτες δηλαδή που ναι μεν έχουν αξία αλλά που, παράλληλα, είναι κορεσμένοι και ξεζουμισμένοι. "Θα έπρεπε να παίζουν αλλαγή για 20 λεπτά, όπως συμβαίνει με τον Βαλμπουενά στον Ολυμπιακό", ειπώθηκε χαρακτηριστικά από τον συνομιλητή μας, που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στον Δικέφαλο όσο λίγοι.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ντου" ομάδας Big-4 για Αϊτόρ- ’Ενα εκατομμύριο για να αφήσει ΠΑΟ- Κάνουν κακό οι βεντέτες του Άρη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags