Facebook Pixel Νότιγχαμ Φόρεστ - Βαγγέλης Μαρινάκης: "Αποφασίζει ο Μαρινάκης για Εσπίριτο και Μπενίτεθ - Δύσκολο για Μαρτίνς - Φήμες για Κορμπεράν"
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-04 18:14:00

"Αποφασίζει ο Μαρινάκης για Εσπίριτο και Μπενίτεθ - Δύσκολο για Μαρτίνς - Φήμες για Κορμπεράν"

του Γιώργου Κτενά
"Αποφασίζει ο Μαρινάκης για Εσπίριτο και Μπενίτεθ - Δύσκολο για Μαρτίνς - Φήμες για Κορμπεράν"

Σενάρια για νέα αλλαγή στη Νότιγχαμ και μία ακόμα δυνατή κίνηση! Μετά τις εντυπωσιακές μεταγραφές του καλοκαιριού, ο ιδιοκτήτης του αγγλικού συλλόγου και του Ολυμπιακού, ετοιμάζεται να κάνει άλλη μία δυνατή... προσθήκη. Οι πληροφορίες για αλλαγή προπονητή και τα πρώτα ονόματα.

Νότιγχαμ Φόρεστ - Βαγγέλης Μαρινάκης: Σε αλλαγή προπονητή είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει η ιστορική αγγλική ομάδα, καθώς παρά τις εντυπωσιακές μεταγραφές του καλοκαιριού, βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Βαγγέλης Μαρινάκης δαπάνησε ένα μεγάλο ποσό για να ενισχύσει τη Νότιγχαμ, αλλά μέχρι στιγμής τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά και το πιθανότερο σενάριο είναι να αλλάξουν τα δεδομένα στη θέση του προπονητή.

Επικοινωνήσαμε με τον καλό συνάδελφο Αντώνη Τσούτη, που γνωρίζει το αγγλικό ποδόσφαιρο πάρα πολύ καλά, προκειμένου να μας μεταφέρει τι αναφέρουν τα Μέσα στο Νησί.
 

"Για αυτό δεν πηγαίνει καλά η Νότιγχαμ - Αυτός μπορεί να τους σώσει - Φαβορί για απόλυση"

"Φαντάσου να είσαι στην κουζίνα σου, να έχεις ψωνίζει 40 σακούλες με διάφορα υλικά και να προσπαθήσεις να φτιάξεις φαγητό χωρίς να έχεις όμως εμπειρία. Πήραν 22-23 παίκτες φέτος το καλοκαίρι, ψάχνονται, προσπαθεί να χωρέσουν τις μεταγραφές, αν και οι περισσότεροι δεν είναι του αγγλικού ποδοσφαίρου. Στο τελευταίο ματς οι τρεις της άμυνας δεν είχαν επαφή με Πρέμιερ Λιγκ, από τους δύο του άξονα ο ένας δεν είχε καμία επαφή με την Πρέμιερ Λιγκ, από τους τέσσερις μπροστά οι δύο δεν είχαν καμία επαφή. με τη Πρέμιερ Λιγκ", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και πρόσθεσε για το αν μπορεί/προλαβαίνει να αλλάξει η κατάσταση στην ομάδα:

"Έτσι όπως είναι αυτή τη στιγμή το βλέπω δύσκολο να αλλάξει κάτι, εκτός αν πάρει κάποιον πολύ καλό προπονητή και στο break του Μουντιάλ αλλάξει πολλά πράγματα. Θα τους σώσει μόνο αν έρθει ένας ψημένος προπονητής στην Αγγλία".

Ποια είναι η άποψη που έχεις για τον Κούπερ;

"Λένε ότι ήθελαν να του ανανεώσουν το συμβόλαιο. Αλλά βλέπω ότι πρέπει να είναι αυτή τη στιγμή πρώτο φαβορί για επόμενη απόλυση προπονητή, κι αυτό είναι λογικό. Δεν ξέρω αν μπορεί να το γυρίσει. Αυτός είναι προπονητής που φτιάχνει ομάδες, αλλά σε αυτό το επίπεδο δεν έχει ξαναδουλέψει. Αυτός πέρσι για να αλλάξει πρόσωπο στην 11άδα θα έπρεπε να είχε σπάσει κάποιος το πόδι του. Με 14-15 ποδοσφαιριστές έβγαλε το πρωτάθλημα, κι αυτό λόγω τραυματισμών. Αλλιώς θα είχε αξιοποιήσει λιγότερους. Τώρα όμως έχει φορτωθεί με μεγάλο υλικό, με πολλές μεταγραφές, ενώ και ο ίδιος τώρα "μαθαίνει" την κατηγορία".

"Για αυτό δεν κάνει ο Μαρτίνς για Νότιγχαμ - Μπενίτεθ και έκπληξη με Νούνο Εσπίριτο - Για αυτό το επίπεδο είναι ο Κορμπεράν"

Υπάρχει σενάριο που φέρνει τον Πέδρο Μαρτίνς στη λίστα της διοίκησης - Θα μπορούσε να τα καταφέρει;

"Πιστεύω ότι όποιος και να έρθει, αν δεν έχει δουλέψει στην Πρέμιερ Λιγκ θα δυσκολευτεί να κουμαντάρει την ομάδα. Δεν είναι απλό πράγμα το αγγλικό ποδόσφαιρο".

Η λύση Μπενίτεθ, που ακούστηκε;

"Ο Μπενίτεθ έχει το πνεύμα της Πρέμιερ Λιγκ. Έσωσε και πήγε καλύτερα μια Νιουκάστλ που είχε χειρότερο υλικό από τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Αλλά αυτά είναι θέματα του Μαρινάκη πώς θα τα διαχειριστεί. Δεν θα απέκλεια, όμως, να μπει στο παιχνίδι ο Νούνο Εσπίριτο, βοηθός του Ζεσουάλδο Φερέιρα στον Παναθηναϊκό και, αργότερα, πρώτος προπονητής στη Γουλβς για χρόνια. Αν και αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Αλ Ιτιχάντ - Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να επιστρέψει στην Αγγλία αν υπάρξει ενδιαφέρον από κάποια ομάδα".

Τέλος, θέλω να μου πεις για τον Κορμπεράν που το όνομά του έχει συνδεθεί με τη Μίντλεσμπρο.

"Αυτή τη στιγμή παίζουν άλλα ονόματα, είναι άλλο δίδυμο είναι υποψήφιο κεντρικά. Ακούστηκε και το όνομα του Κορμπεράν, αλλά δεν το βλέπω να γίνεται. Είναι ζήτημα μάνατζερ, βέβαια, αλλά δεν τον βλέπω τώρα. Δεν είναι κακός για αυτό το επίπεδο, πήρε μια ομάδα-μπάζο, τη Χάντερσφιλντ και την πήγε πλέι-οφ".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Καμπανάκι" Μίτσελ για τρεις ξένους παίκτες - Ανατροπή με Χάμες και Μπιέλ - Γι’ αυτό έκοψε Φορτούνη!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags