Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Το χέρι στην τσέπη ο Αλαφούζος - Καλεί τον παικταρά για υπογραφές - Συμβόλαιο κοντά στο εκατομμύριο!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-05 07:50:00

Το χέρι στην τσέπη ο Αλαφούζος - Καλεί τον παικταρά για υπογραφές - Συμβόλαιο κοντά στο εκατομμύριο!

Sportdog Team
Το χέρι στην τσέπη ο Αλαφούζος - Καλεί τον παικταρά για υπογραφές - Συμβόλαιο κοντά στο εκατομμύριο!

Σπουδαία κίνηση από τον ισχυρό άνδρα του Τριφυλλιού για τον ποδοσφαιριστή που κάνει... όργια στο ξεκίνημα της σεζόν.

Οι... υψηλές "πτήσεις" του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα την εφετινή σεζόν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού (7 γκολ, 2 ασίστ στα πρώτα 6 παιχνίδια της Super League) έχουν καταστήσει τον Καταλανό ως τον απόλυτο πρωταγωνιστή του εφετινού πρωταθλήματος.

Απολύτως λογική και η διάθεση της διοίκησης του Τριφυλλιού να αρχίσει σιγά-σιγά να "τρέχει" τις διαδικασίες για την επέκταση του συμβολαίου του υπέρ-πολύτιμου εξτρέμ, το οποίο ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου. 

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που κυκλοφορούν, η "πράσινη" ΠΑΕ αναμένεται να προτείνει στον Αϊτόρ μία πολύ γενναία αύξηση, με διπλασιασμό των αποδοχών του. Συγκεκριμένα, από τις 400.000 ευρώ που λαμβάνει σήμερα, θα του προταθεί ένα συμβόλαιο με αποδοχές που μαζί με τα μπόνους μπορεί να φτάσει και να ξεπεράσει τις 800.000 ευρώ.

Όλα αυτά θα τεθούν επί τάπητος, πολύ πιο επίσημα πλέον, τις επόμενες ημέρες, καθώς έως τώρα, δεν έχει γίνει ακόμα ουσιαστική συζήτηση ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags