Facebook Pixel Σεβίλλη-Ντόρτμουντ με τις καλύτερες αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στα καταστήματα ΟΠΑΠ
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-05 11:10:00

Σεβίλλη-Ντόρτμουντ με τις καλύτερες αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Sportdog Team
Σεβίλλη-Ντόρτμουντ με τις καλύτερες αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Κρίσιμα παιχνίδια απόψε για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Η 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League ολοκληρώνεται σήμερα με 8 παιχνίδια.

Στις 19:45 γίνεται η σέντρα στους αγώνες Σάλτσμπουργκ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Λειψία-Σέλτικ.

Στις 22:00 αρχίζουν τα ματς Τσέλσι-Μίλαν, Ρεάλ Μαδρίτης-Σαχτάρ Ντόνετσκ, Μάντσεστερ Σίτι-Κοπεγχάγη, Σεβίλλη-Ντόρτμουντ, Γιουβέντους-Μακάμπι Χάιφα και Μπενφίκα-Παρί Σεν Ζερμέν.

Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας είναι ο αγώνας Σεβίλλη-Ντόρτμουντ, για τον οποίο το Πάμε Στοίχημα προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Πρωτοπόρος στον 7ο όμιλο είναι η Μάντσεστερ Σίτι με 6 βαθμούς. Η Σεβίλλη βρίσκεται στην τελευταία θέση με 1 βαθμό μαζί με την Κοπεγχάγη και θέλει πάση θυσία τη νίκη. Η Ντόρτμουντ έχει 3 βαθμούς και αν φύγει αήττητη από τη Σεβίλλη θα παραμείνει στη δεύτερη θέση. 

Ανοιχτός ο 5ος όμιλος, ξεκάθαρο φαβορί η Ρεάλ στον 6ο

Στον 5ο όμιλο όλες οι ομάδες έχουν ελπίδες για την πρόκριση. Η Μίλαν έχει 4 βαθμούς, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ 3, η Σάλτσμπουργκ 2 και η Τσέλσι 1.

Κρίσιμα είναι τα αποψινά παιχνίδια Τσέλσι-Μίλαν και Σάλτσμπουργκ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Στον 6ο όμιλο η Ρεάλ έχει κάνει το 2 στα 2 και προηγείται με 6 βαθμούς. Η Σαχτάρ έχει 4 πόντους, η Σέλτικ 1 και χωρίς βαθμό είναι η Λειψία.

Η Ρεάλ θέλει να συνεχίσει το απόλυτο στο ματς με τη Σαχτάρ, ενώ η Λειψία και η Σέλτικ κυνηγάνε την πρώτη τους νίκη για να μείνουν στη μάχη της πρόκρισης.

Στον 8ο όμιλο ντέρμπι κορυφής είναι το παιχνίδι της Μπενφίκα με την Παρί Σεν Ζερμέν.  Και οι δύο έχουν από 6 βαθμούς, ενώ χωρίς πόντο είναι η Γιουβέντους και η Μακάμπι Χάιφα που παίζουν στην έδρα της πρώτης.

Τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League παίζουν μπάλα με τις πιο δυνατές αποδόσεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ. 

Ο παίκτης που θα σκοράρει και θα κερδίσει η ομάδα του

Πλήθος ειδικών στοιχημάτων προσφέρονται για όλους τους αγώνες του Champions League.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν μεταξύ άλλων, στη νίκη της γηπεδούχου και της φιλοξενούμενης ομάδας σε τουλάχιστον ένα από τα δύο ημίχρονα, τη διαφορά νίκης, το ακριβές σύνολο γκολ, στον πρώτο και τον τελευταίο παίκτη που θα σκοράρει, τον σκόρερ οποιουδήποτε γκολ, τον παίκτη που θα σκοράρει και θα κερδίσει η ομάδα του, τον παίκτη που θα δεχτεί κάρτα, το ημίχρονο-τελικό & Goal/No Goal, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, τη διπλή ευκαιρία & Goal/No Goal.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags