Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Δείπνο αποφάσεων με Σαββίδη, Λουτσέσκου και Μπότο - Απόφαση για το πλάνο!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-05 11:24:00

Δείπνο αποφάσεων με Σαββίδη, Λουτσέσκου και Μπότο - Απόφαση για το πλάνο!

Sportdog Team
Δείπνο αποφάσεων με Σαββίδη, Λουτσέσκου και Μπότο - Απόφαση για το πλάνο!

Γιώργος Σαββίδης, Ραζβάν Λουτσέσκου και Ζοσέ Μπότο δείπνησαν το βράδυ της Τρίτης (4/10). Συζητήθηκαν οι ανάγκες της ομάδας κα η πορεία της μέχρι τώρα, με το τελικό συμπέρασμα να είναι η στήριξη του πλάνου!

ΠΑΟΚ: Ο Γιώργος Σαββίδης κατέβηκε στα αποδυτήρια της Τούμπας μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι, αρχικά για να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Στη συνέχεια είχε συνομιλία για αρκετή ώρα με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον Ζοσέ Μπότο, με τον γιο του Ιβάν Σαββίδη να είναι υποστηρικτικός προς τον Ρουμάνο τεχνικό και όχι μόνο.

Χθες βράδυ (4/10) οι τρεις άνδρες τα είπαν και εκτός Τούμπας, καθώς δείπνησαν σε πολύ καλό κλίμα. Σε συνέχεια των όσων έγιναν και ειπώθηκαν στα αποδυτήρια της Τούμπας, τέθηκαν εκ νέου επί τάπητος όλα τα ζητήματα της ομάδας.

Επί της ουσίας, αναλύθηκαν όλα τα συμπεράσματα σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν, εκτιμήθηκαν οι ανάγκες της ομάδας με ό,τι αυτό συνεπάγεται στο κομμάτι της μεταγραφικής ενίσχυσης τον Ιανουάριο και επιβεβαιώθηκε από όλους ότι το πλάνο του χτισίματος ενός νέου συνόλου, παρά τις αναμενόμενες δυσκολίες, θα συνεχίζει να υποστηρίζεται από την Ασπρόμαυρη ΠΑΕ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags