Facebook Pixel Ολυμπιακός - Τόμας Βατσλίκ: Πέρασε την πόρτα του χειρουργείου ο Βατσλίκ - Πότε στοχεύουν στον Ολυμπιακό να επιστρέψει
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-05 12:58:00

Πέρασε την πόρτα του χειρουργείου ο Βατσλίκ - Πότε στοχεύουν στον Ολυμπιακό να επιστρέψει

Sportdog Team
Πέρασε την πόρτα του χειρουργείου ο Βατσλίκ - Πότε στοχεύουν στον Ολυμπιακό να επιστρέψει

Ο γιατρός που χειρούργησε τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού,  βρίσκεται εδώ και ημέρες σε πλήρη επικοινωνία με το ιατρικό τιμ των Πειραιωτών. Πότε θέτουν στόχο να επιστρέψει ο Τσέχος.

Ολυμπιακός: O Τόμας Βατσλίκ υποβλήθηκε χθες (4/10) στην προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αντιμετωπίσει τη ρήξη υπερακανθίου τένοντα στον ώμο, πρόβλημα που αποκόμισε από τον αγώνα της Εθνικής του ομάδας με την Ελβετία για το Nations League.

Η επέμβαση έγινε στην Κλινική Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας του Μυοσκελετικού Συστήματος της Ακαδημίας Επιστημών από τον συμπατριώτη γιατρό και χειρουργό του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Πετρ Ζέμαν.

Ο Ζέμαν βρίσκεται εδώ και ημέρες σε πλήρη επικοινωνία με το ιατρικό τιμ των Πειραιωτών και πλέον, ο Βατσλίκ θα πρέπει να περιμένει μερικές μέρες για να ξεκινήσει σταδιακά την αποθεραπεία του. Ο Τσέχος γκολκίπερ προβλέπεται να μείνει για τουλάχιστον 3 μήνες εκτός δράσης.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags