Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Κάποιος τους... μάτιασε: Νέο πρόβλημα με βασικό άσο στον ΠΑΟ - Κάνει τρομερή σεζόν!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-05 13:49:00

Κάποιος τους... μάτιασε: Νέο πρόβλημα με βασικό άσο στον ΠΑΟ - Κάνει τρομερή σεζόν!

Sportdog Team
Κάποιος τους... μάτιασε: Νέο πρόβλημα με βασικό άσο στον ΠΑΟ - Κάνει τρομερή σεζόν!

Παίκτης-έκπληξη που εξελίσσεται σε έναν από τους καταλυτικότερους στον φετινό Παναθηναϊκό, τραυματίστηκε και είναι αμφίβολος για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Παναθηναϊκός: Προβλημάτων συνέχεια στο στρατόπεδο του Τριφυλλιού, καθώς μετά τον Αντράζ Σπόραρ και ο Άνταμ Γκνέζντα Τσέριν ταλαιπωρείται από διάταση στον ορθό μηριαίο.

Ο Σλοβένος χαφ, που πραγματοποιεί φοβερή σεζόν μέχρι στιγμής, είναι αμφίβολος για την κυριακάτικη (9/10) αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, προσθέτοντας τον εαυτό του στην λίστα με τα προβλήματα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Την ίδια στιγμή ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς έβγαλε το πρώτο μέρος του προγράμματος και στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό. Παράλληλα, στις προπονήσεις επέστρεψε ο Γιάννης Κώτσιρας που θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση με τον Αστέρα, ενώ σε φουλ ρυθμούς προπονήθηκε και ο Παλάσιος, ο οποίος μένει να δούμε πως θα πάει και τις επόμενες μέρες. 

Αναλυτικά όσα ανέφερε το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Με την προσθήκη του Γιάννη Κώτσιρα διεξήχθη το πρωί της Τετάρτης η προπόνηση του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης», μια και ο Έλληνας αμυντικός ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Αντίθετα, ο Σπόραρ ακολούθησε θεραπεία, ο Τσέριν έκανε ατομικό πρόγραμμα λόγω διάτασης στον ορθό μηριαίο, ενώ ο Βέρμπιτς συμμετείχε στο πρώτο μέρος του προγράμματος και συνέχισε με ατομικό.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ασκήσεις τακτικής και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τριών ομάδων σε περιορισμένο χώρο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags