Facebook Pixel ΑΕΚ - Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: Φοβερές ατάκες Γκατσίνοβιτς για γήπεδο και κόσμο της ΑΕΚ: "Ήταν ένας από τους λόγους που ήρθα!"
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-06 06:10:00

Φοβερές ατάκες Γκατσίνοβιτς για γήπεδο και κόσμο της ΑΕΚ: "Ήταν ένας από τους λόγους που ήρθα!"

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες Γκατσίνοβιτς για γήπεδο και κόσμο της ΑΕΚ: "Ήταν ένας από τους λόγους που ήρθα!"

Τον ενθουσιασμό του για όσα έζησε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του κατά την πρεμιέρα της ΑΕΚ στο νέο γήπεδο, εξέφρασε ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς μιλώντας στην ιστοσελίδα "Glas Srpska".

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός της Ένωσης δήλωσε ευτυχισμένος που πέτυχε το ιστορικό πρώτο γκολ στην "Αγια-Σοφιά - OPAP Arena", ενώ αναφέρθηκε και στο δέσιμο που υπάρχει ανάμεσα σε ομάδα και κόσμο.

Αναλυτικά όσα επισήμανε ο Γκατσίνοβιτς:

"Τα συναισθήματά μου είναι πραγματικά ξεχωριστά. Αυτός ο αγώνας συζητιέται εδώ και ημέρες λόγω του νέου γηπέδου, που φαίνεται υπέροχο. Είμαι στο σύλλογο για λίγο καιρό, αλλά ξέρω τι σημαίνει η ΑΕΚ για τους οπαδούς της και πώς περίμεναν αυτή τη στιγμή. Ο αγώνας ήταν διαφορετικός από τους άλλους και είμαι πολύ χαρούμενος που κατά κάποιο τρόπο μπήκα στην ιστορία του συλλόγου".

Όταν ερωτήθηκε αν είναι πραγματικότητα αυτό που λέγεται, ότι αν ένας παίκτης μπει στις καρδιές του κόσμου της ΑΕΚ δεν πρέπει να έχει… πορτοφόλι μαζί του, γιατί πάντα τον κερνούν, o Μιγιάτ απάντησε:

"Χαχα! Είναι αλήθεια ότι μερικές φορές πληρώνουν ένα ποτό ή μεσημεριανό γεύμα όταν σε βλέπουν σε ένα εστιατόριο. Είναι απίστευτο πόσο δεμένοι είναι με το κλαμπ. Ευτυχώς πήγαμε στο γήπεδο με το λεωφορείο, οπότε ξεπεράσαμε τον κόσμο πιο εύκολα. Αν είχαμε πάει χωριστά θα ήταν πολύ πιο περίπλοκα. Είναι υπέροχο που οι οπαδοί αντιδρούν έτσι. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που επέλεξα την ΑΕΚ".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags