Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Άνοιξε η κουβέντα για μεταγραφές στον ΠΑΟΚ - Για αυτές τις θέσεις συμφώνησαν Μπότο - Σαββίδης
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-05 20:11:00

Άνοιξε η κουβέντα για μεταγραφές στον ΠΑΟΚ - Για αυτές τις θέσεις συμφώνησαν Μπότο - Σαββίδης

Sportdog Team
Άνοιξε η κουβέντα για μεταγραφές στον ΠΑΟΚ - Για αυτές τις θέσεις συμφώνησαν Μπότο - Σαββίδης

Αναλυτική συζήτηση για τα θέματα του ΠΑΟΚ είχαν χθες το βράδυ στην διάρκεια δείπνου τους, ο Γιώργος Σαββίδης, ο Ραζβάν Λουτσέσκου και ο Ζοσέ Μπότο.

ΠΑΟΚ: Αναλυτική συζήτηση για τα θέματα του ΠΑΟΚ είχαν χθες το βράδυ στην διάρκεια δείπνου τους, ο Γιώργος Σαββίδης, ο Ραζβάν Λουτσέσκου και ο Ζοσέ Μπότο. Από το πρωί το metrosport.gr μετέφερε τις σχετικές πληροφορίες και πριν από λίγο μέσω του Metropolis 95,5 και της εκπομπής «Τρίτο Ημίχρονο» δόθηκε νέο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.

Όπως μετέφερε ο Κώστας Πετρωτός, οι τρεις άνδρες αφού πρώτα ανέλυσαν τα δεδομένα γύρω από την ομάδα, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι χρειάζεται ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το θέμα άνοιξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου και ο Γιώργος Σαββίδης με τον Ζοσέ Μπότο συμφώνησαν ότι πρέπει να γίνει το καλύτερο δυνατό για την ενίσχυση της ομάδας, ειδικά στην θέση του φορ και την μεσοεπιθετική γραμμή.

Πλέον, υπάρχει ένα καλό δείγμα αγώνων για να καταγραφούν οι αδυναμίες, κάτι που οδηγεί σε κινητοποίηση από τώρα ενόψει της επόμενης μεταγραφικής περιόδου. Μάλιστα, ο πρωτότοκος γιος του Ιβάν Σαββίδης ζήτησε από τους δύο άνδρες να του καταθέσουν τις απόψεις τους για τους παίκτες που έχει ανάγκη ομάδα.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags