Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Άνθρωπος που ξέρει καλά τον Ραζβάν βάζει... πλάτη - "Μπορεί να αλλάξει την κατάσταση στον ΠΑΟΚ"
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-05 20:40:00

Άνθρωπος που ξέρει καλά τον Ραζβάν βάζει... πλάτη - "Μπορεί να αλλάξει την κατάσταση στον ΠΑΟΚ"

Sportdog Team
Άνθρωπος που ξέρει καλά τον Ραζβάν βάζει... πλάτη - "Μπορεί να αλλάξει την κατάσταση στον ΠΑΟΚ"

Σε ραδιοφωνική εκπομπή στη Θεσσαλονίκη μίλησε πρώην συνεργάτης του Ρουμάνου τεχνικού του Δικεφάλου του Βορρά και αναφέρθηκε για το πως θα χειριστεί την κατάσταση.

Ντιέγκο Λόνγκο: Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" μίλησε ο βοηθός, στην πρώτη θητεία του Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ και  αναφέρθηκε σε όσα βιώνει ο Δικέφαλος" και πως ο Ρουμάνος προπονητής των "ασπρόμαυρων" χειρίζεται την κατάσταση.

Για τη δύσκολη κατάσταση που βιώνει ο ΠΑΟΚ και την άποψη του καθώς έχει ζήσει κάτι παρόμοιο όταν βρισκόταν στην ομάδα: «Πρόκειται για μια δύσκολη κατάσταση καθώς ο ΠΑΟΚ άλλαξε πολλούς παίκτες αλλά έτσι είναι ο ΠΑΟΚ. Όταν βρίσκεσαι σε μια τέτοια ομάδα, είναι λογικό να υπάρχει μεγαλύτερη πίεση. Πρέπει να μπορείς να ελέγχεις τέτοιες στιγμές αλλά είναι κάτι που περιμένεις και πρέπει να μπορείς να δείξεις αντίδραση. Θα τα καταφέρει ο ΠΑΟΚ να βγει απ΄όλα αυτό γιατί ξέρει να αντιμετωπίζει τέτοιου είδους καταστάσεις.

Αν θα μπορούσε ο Λουτσέσκου και ο ΠΑΟΚ να κάνει κάτι διαφορετικό από την αρχή της χρονιάς για να αποφύγει να βρεθεί στην παρούσα κατάσταση: «Δεν θέλω να κρίνω, σέβομαι πολύ τον Ραζβάν και τον ΠΑΟΚ, οπότε δεν μπορώ να πω πολλά γιατί δεν το βιώνω. Βλέπουμε και στην Ιταλία η Γιουβέντους περνάει μια πολύ δύσκολη περίοδο αλλά θα αντιδράσει. Σίγουρα στοίχισε ο αποκλεισμός από το Conference κόντρα στην Λέφσκι το καλοκαίρι και χρειάζεται χρόνο μετά απ' αυτό, αλλά πιστεύω ότι δεν θα έχει πρόβλημα και θα ανταπεξέλθει μετά από κάποιο διάστημα».

Για τον τρόπο που χειρίζεται ο Ραζβάν Λουτσέσκου τις δύσκολες καταστάσεις: Κάθε ομάδα, κάθε περίοδος είναι διαφορετικές. Αν συμπεριφέρεσαι με τον ίδιο τρόπο σε όλες τις καταστάσεις είναι λάθος, δεν είναι το ίδιο η πίεση στην Ξάνθη και στον ΠΑΟΚ. Είμαι σίγουρος ότι τώρα ο Ραζβάν και η ομάδα του αναλύουν την κατάσταση, θα δουλέψουν στην προπόνηση και στο γήπεδο να παρουσιάσουν το καλύτερο αλλά το σημαντικότερο είναι η ενότητα. Και πιστεύω ότι θα καταφέρουν να βρουν την άκρη», είπε ο Ντιέγκο Λόνγκο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags