Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αυτό πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ για να μην χαθεί η χρονιά - "Είναι ομάδα με δύο πρόσωπα"
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-05 23:34:00

Αυτό πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ για να μην χαθεί η χρονιά - "Είναι ομάδα με δύο πρόσωπα"

Sportdog Team
Αυτό πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ για να μην χαθεί η χρονιά - "Είναι ομάδα με δύο πρόσωπα"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής όπου και αναφέρθηκε στην εικόνα του Δικεφάλου του Βορρά μέχρι στιγμής την φετινή αγωνιστική χρονιά.

Γιώτης Τσαλουχίδης: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής από τη Βέροια και αναφέρθηκε στην απόδοση του ΠΑΟΚ στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και στην ήττα που προκάλεσε κλυδωνισμούς και έντονες αντιδράσεις.

«Βρίσκομαι στην ομάδα της Βέροιας, κάνουμε μία νέα προσπάθεια με μία νέα διοίκηση. Στην πορεία ευχόμαστε να έρθουν και τα κατάλληλα αποτελέσματα. Για τον ΠΑΟΚ στο συγκεκριμένο παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο στάθηκε πολύ καλά. Στο δεύτερο είδαμε έναν πιο διστακτικό ΠΑΟΚ, πιο νωχελικό. Ο Παναθηναϊκός είχε μία σταθερή ομάδα, Για αυτό έχει πάρει και αυτή την διαφορά. Οι άλλες ψάχνουν να βρουν τα πατήματά τους».

Ποιος είναι ο φετινός ΠΑΟΚ; Πως τον κρίνεις;

«Είναι μία ομάδα με δύο πρόσωπα. Μην ξεχνάμε πως έγιναν πολλές αλλαγές το καλοκαίρι, ήρθαν πολλοί παίκτες. Τα αποτελέσματα δεν μπορούν να έρθουν αμέσως. Τις προσδοκίες τις έδωσαν όσοι ήταν στην ομάδα. Ας μην ξεχνάμε πως ο ΠΑΟΚ τα προηγούμενα χρόνια ήταν μία διαφορετική ομάδα».

Οι αποδοκιμασίες είναι λογικό να ακούγονται μετά από μία ήττα;

«Σε όλες τις ομάδες τα ακούν οι παίκτες και ο προπονητής. Αυτό δεν πρέπει να πτοεί κανέναν. Είναι κάτι φυσιολογικό που συμβαίνει. Θέλει ηρεμία, ψυχραιμία. Όταν η διαφορά είναι στους επτά βαθμούς, πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ για να μην μεγαλώσει η διαφορά. Η περίοδος χάριτος τελειώνει μετά την προετοιμασία και τα φιλικά παιχνίδια. Είναι λογικό να ανησυχεί η διοίκηση. Αν δεν αφυπνιστούν γρήγορα….».

Για τον Νάσμπεργκ ποια είναι η άποψή σου;

«Το να πεις κάτι για κάποιον παίκτη είναι λάθος, η ομάδα είναι του συνόλου. Είδαμε τα γκολ που πέτυχε ο Παναθηναϊκός. Αν δεν γίνει λάθος, δεν μπαίνει το γκολ. Στο γήπεδο μέσα, είναι ο κάθε ένας για τον κάθε ένα. Η ομάδα είναι νέα, δεν μπορείς κάθε χρόνο να έχεις σταθερότητα, εάν δεν έχεις έναν βασικό κορμό. Το αν έβαζα τον Μπίσεσβαρ σέντερ φορ; Εάν πετύχαινε ένα γκολ θα ήταν λαϊκός ήρωας ο Λουτσέσκου», είπε ο Γιώτης Τσαλουχίδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags