Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Πολλά προβλήματα ενόψει Αστέρα στον ΠΑΟ - Ετοιμάζει αλλαγές ο Γιοβάνοβιτς - Καμίνι η Λεωφόρος
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-05 23:40:00

Πολλά προβλήματα ενόψει Αστέρα στον ΠΑΟ - Ετοιμάζει αλλαγές ο Γιοβάνοβιτς - Καμίνι η Λεωφόρος

Sportdog Team
Πολλά προβλήματα ενόψει Αστέρα στον ΠΑΟ - Ετοιμάζει αλλαγές ο Γιοβάνοβιτς - Καμίνι η Λεωφόρος

Πολλά μαζεμένα προβλήματα στους Πράσινους ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα στη Λεωφόρο, με τον Σέρβο τεχνικό να ψάχνει για λύσεις και τον κόσμο της ομάδας πάντως να είναι έτοιμοι για ακόμα ένα sold out.

Παναθηναϊκός: Για τα πολλά προβλήματα που έχουν μαζευτεί ξαφνικά στους Πράσινους μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ δεν ξέχασε να αναφέρει ότι οι φίλοι των Πράσινων ετοιμάζονται για ακόμα ένα sold out στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

«Ο Σπόραρ χάνει Αστέρα και πιθανότατα Λαμία, δύσκολα θα είναι έτοιμος και ο Τσέριν. Εξαιρετικά αμφίβολος είναι και ο Βέρμπιτς. Ο Παλάσιος προπονείται, αλλά έχει μια ενόχληση χαμηλά στο πόδι και θα ξέρουμε μέχρι το Σάββατο. Ο Κώτσιρας μπήκε στην προπόνηση και πιστεύω πως θα είναι στον πάγκο, αλλά έχει χάσει πολλές προπονήσεις. Στη θέση του Τσέριν μπορεί να παίξει ο Μπερνάρ, αλλά αν λείψει και ο Παλάσιος μπορεί να πάμε σε λύση Βαγιαννίδη. Εκτός κι αν ο Μπερνάρ παραμείνει στα άκρα και παίξει αντί του Τσέριν ένας εκ των Τσόκαϊ ή Τρουιγέ.

Ο κόσμος είναι ικανοποιημένος από την ομάδα, από την πορεία που κάνει, από τον προπονητή και τον πρωταθλητισμό που κάνει. Θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα να φτάσει στο 7/7. Ο Γιοβάνοβιτς έχει αρχίσει την πνευματική προετοιμασία της ομάδας, τονίζει στους παίκτες τη σημασία του αγώνα και θέλει οι παίκτες του να αντιμετωπίζουν κάθε παιχνίδι με την ίδια σοβαρότητα. Το σκεπτικό του είναι πως αν δεν νικήσει ο Παναθηναϊκός τον Αστέρα, θα χάσει την αξία της η νίκη στην Τούμπα», ανέφερε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags