Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Νέλσον Ολιβέιρα: Στη Λιβαδειά ξανά χωρίς επιθετικό - Δύσκολο του Ολιβέιρα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-06 20:43:00

Στη Λιβαδειά ξανά χωρίς επιθετικό - Δύσκολο του Ολιβέιρα!

Sportdog Team
Στη Λιβαδειά ξανά χωρίς επιθετικό - Δύσκολο του Ολιβέιρα!

Οι πιθανότητες συμμετοχής του Πορτογάλου επιθετικού στο ματς με τον Λεδαβειακό έχουν μειωθεί αρκετά και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, πλέον, καλείται να βρει τον αντικαταστάτη του σε ένα ρόστερ, που έχει μείνει χωρίς κλασικό επιθετικό.

Προγραμματισμένη προπόνηση είχε σήμερα (6/10) ο ΠΑΟΚ, η οποία ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδια κατοχής. Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε γκρουπ. Όσο το ένα δούλευε στο κομμάτι της τακτικής με τον προπονητή, το άλλο περνούσε από ένα σίρκουι με εμπόδια, ενώ στη συνέχεια οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Στο τελευταίο μέρος διεξήχθη διπλό σε υψηλό τέμπο.

Ο Μπράντον Τόμας έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Οι Γιάννης Μιχαηλίδης, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και Νέλσον Ολιβέιρα έκαναν ατομικό στο γήπεδο, με τον πρώτο να κάνει ένα μέρος του προγράμματος με την ομάδα. Την Παρασκευή (07.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία.

Όσον αφορά ειδικότερα τον Ολιβέιρα τώρα, όπως είπαμε παραπάνω ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα. Οι πιθανότητες συμμετοχής του Πορτογάλου επιθετικού στο ματς με τον Λεδαβειακό έχουν μειωθεί αρκετά και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, πλέον, καλείται να βρει τον αντικαταστάτη του σε ένα ρόστερ, που έχει μείνει χωρίς κλασικό επιθετικό. Το πείραμα με Μπίσεσβαρ στην κορυφή δεν έπιασε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και ο Νάρεϊ, αυτή τη στιγμή, μοιάζει μια καλή πιθανή λύση στο μυαλό του Ρουμάνου τεχνικού.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags