Facebook Pixel Επεισόδιο στην Τουρκία! Οι Toύρκοι δεν άφησαν οπαδούς της ΑΕΚ Λάρνακας να μπουν Αγιά Σοφιά
| 2022-10-06 21:38:00

Επεισόδιο στην Τουρκία! Οι Toύρκοι δεν άφησαν οπαδούς της ΑΕΚ Λάρνακας να μπουν Αγιά Σοφιά

του Γεωπόλδου
Επεισόδιο στην Τουρκία! Οι Toύρκοι δεν άφησαν οπαδούς της ΑΕΚ Λάρνακας να μπουν Αγιά Σοφιά

Αναστάτωση επικράτησε ανάμεσα στους φίλους της ΑΕΚ έξω από την Αγιά Σοφιά το μεσημέρι της Πέμπτης. Η ΑΕΚ αγωνίζεται απόψε στις 22.00 με τη Φενέρ.

Φίλοι της ομάδας, δημοσιογράφοι και διοίκηση το πρωί της Πέμπτης θα μετέβαιναν στην Αγιά Σοφιά στο πλαίσιο προγραμματισμένης εκδρομής. Αυτό ωστόσο δεν έγινε εφικτό αφού οι Τουρκοι δεν τους επέτρεψαν την είσοδο. Όπως μεταδίδει ο απεσταλμένος του Sportime στην Κωνσταντινούπολη, Γιώργος Λεωνίδου η εκδρομή περιελάμβανε επίσκεψη στο Πατριαρχείο και ακολούθως στην Αγιά Σοφιά. Τούρκοι αστυνομικοί συνόδευαν καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής τα δυο πούλμαν.

Οι Τούρκοι σταμάτησαν τα δυο πούλμαν έξω από την Αγιά Σοφιά λέγοντάς τους ότι δεν μπορούν να εισέλθουν στην Αγιά Σοφιά και ότι πρέπει να επιστρέψουν στο ξενοδοχείο. Οι Τούρκοι επικαλέστηκαν λόγους ασφαλείας αφού όπως τους είπαν δεν θεωρούνται τουρίστες, αλλά οπαδοί. Σύμφωνα με πληροφορίες του SigmaLive υπάρχει αναστάτωση στον κόσμο λόγω της κατάστασης και οι οπαδοί οδηγούνται πίσω στο ξενοδοχείο. Στην συγκεκριμένη εκδρομή ήταν περίπου 2 λεωφορεία ενώ γενικά στο γήπεδο της Φενέρμπαχτσε θα είναι 180 άτομα.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι οι Τούρκοι ενοχλήθηκαν από ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ.

ΠΗΓΗ: directus.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags