Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Απίστευτο! Πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ υποψήφιος να αναλάβει την εθνική Βραζιλίας
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-07 18:10:00

Απίστευτο! Πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ υποψήφιος να αναλάβει την εθνική Βραζιλίας

Sportdog Team
Απίστευτο! Πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ υποψήφιος να αναλάβει την εθνική Βραζιλίας

Μπορεί λίγοι να το πιστεύουν όμως είναι αλήθεια και πρώην προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά είναι στη λίστα της Ομοσπονδίας να αντικαταστήσει τον Τίτε στους Καριόκας μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Αμπέλ Φερέιρα: Μπορεί ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ να είναι έτοιμος να κατακτήσει το πρωτάθλημα Βραζιλίας με την Παλμέιρας, μιας και είναι στο +12 από τη δεύτερη Ιντερνασιονάλ, όμως το όνομά του παίζει έντονα για να γίνει προπονητής των Καριόκας, μιας και ο Τίτε έχει ανακοινώσει πως θα αποχωρήσει μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι οι υποψήφιοι για προπονητές είναι οι Αμπέλ Φερέιρα, ο Ντοριβάλ Ζούνιορ και ο Σέζαρ Ντινίζ, αλλά δεν είναι δίκαιο να μιλάμε μόνο για αυτούς και να ξεχνάμε τους άλλους, γιατί έχουμε τουλάχιστον άλλους 10 ποιοτικούς υποψήφιους. Αυτή τη στιγμή είμαστε συγκεντρωμένοι στην προετοιμασία για το Κατάρ. Θα πάρουμε απόφαση για τον διάδοχο του Τίτε μετά το τέλος του Μουντιάλ», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της βραζιλιάνικης Ομοσπονδίας, Εντνάλντο Ροντρίγκες για τον Αμπέλ Φερέιρα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags