Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Μπέντζαμιν Βέρμπιτς: Ευχάριστα νέα για Γιοβάνοβιτς με Βέρμπιτς, όχι όμως με Κώτσιρα
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-07 19:41:00

Ευχάριστα νέα για Γιοβάνοβιτς με Βέρμπιτς - Μία ακόμα απουσία κόντρα σοτν Αστέρα

Sportdog Team
Ευχάριστα νέα για Γιοβάνοβιτς με Βέρμπιτς - Μία ακόμα απουσία κόντρα σοτν Αστέρα

Στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς τέθηκε και ο Βέρμπιτς, με τον Σλοβένο εξτρέμ να δηλώνει κανονικά "παρών" για το κυριακάτικο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Παναθηναϊκός: Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Στο πρόγραμμα συμμετείχε και ο Βέρμπιτς. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Τσέριν, Κώτσιρας, ενώ θεραπεία έκανε ο Σπόραρ. Απών λόγω ίωσης ήταν ο Τρουιγιέ.

Αλλαγές λόγω της απουσίας Τσέριν

Ο Άνταμ Τσέριν δεν θα προλάβει το ματς με τους Αρκάδες. Έτσι, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει δύο επιλογές. Η πρώτη, είναι να κρατήσει την τριάδα των Ρούμπεν Πέρεθ και Δημήτρη Κουρμπέλη στον άξονα, προσθέτοντας αντί του Σλοβένου τον Ένις Τσόκαϊ. Ο Αλβανός μέσος γι' αυτό άλλωστε ντύθηκε στα πράσινα, με μοναδικό αστερίσκο για τώρα ότι ο παίκτης ακόμα προσαρμόζεται. Μην ξεχνάμε ότι έλειπε με την Εθνική του ομάδα και στη διάρκεια της διακοπής.

Το δεύτερο σενάριο στο μυαλό του Σέρβου τεχνικού είναι η αλλαγή συστήματος σε 4-2-3-1. Δηλαδή να κατεβάσει το Τριφύλλι δίδυμο στα χαφ Ρούμπεν-Κουρμπέλη, με τον Μπερνάρ μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο. Σε αυτό το σχήμα σίγουρη θέση έχει ο Αϊτόρ, ενώ και ο Παλάσιος δείχνει καλά και έτοιμος να επανέλθει στην ενδεκάδα. Δεδομένα επίσης χρόνο θα πάρει και ο Βέρμπιτς, σαν αλλαγή όμως διότι το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρήθηκε από το πρόβλημα με το στομάχι του.

Το πιθανότερο, λοιπόν, είναι να δούμε τον Παναθηναϊκό να παρατάσσεται με σχηματισμό 4-2-3-1. τον Μπρινιόλι κάτω από τα δοκάρια και τετράδα στην άμυνα τους ΣάντσεςΣένκεφελντΜάγκνουσονΧουάνκαρ. Στη μεσαία γραμμή θα παίξουν ο Ρούμπεν με τον Κουρμπέλη, μπροστά τους ο Μπερνάρ, αριστερά ο Αϊτόρ, δεξιά ο Παλάσιος και στην κορυφή της επίθεσης ο Ιωαννίδης.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags