Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Κίνηση... ματ από Λουτσέσκου - Έτσι αλλάζει ο ΠΑΟΚ μετά το Μουντιάλ - Ξεκίνησαν οι επαφές
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-07 20:20:00

Κίνηση... ματ από Λουτσέσκου - Έτσι αλλάζει ο ΠΑΟΚ μετά το Μουντιάλ - Ξεκίνησαν οι επαφές

Sportdog Team
Κίνηση... ματ από Λουτσέσκου - Έτσι αλλάζει ο ΠΑΟΚ μετά το Μουντιάλ - Ξεκίνησαν οι επαφές

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του τέσσερα ακόμη δύσκολα παιχνίδια μέσα στον Οκτώβριο (με Λεβαδειακό, Ολυμπιακό (εκτός), Αστέρα (εντός) και ΑΕΚ στην Αγια Σοφιά, ωστόσο, δεν είναι πολύ μακριά η περίοδος της διακοπής λόγω του Μουντιάλ του Κατάρ.

ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του τέσσερα ακόμη δύσκολα παιχνίδια μέσα στον Οκτώβριο (με Λεβαδειακό, Ολυμπιακό (εκτός), Αστέρα (εντός) και ΑΕΚ στην Αγια Σοφιά, ωστόσο, δεν είναι πολύ μακριά η περίοδος της διακοπής λόγω του Μουντιάλ του Κατάρ. Στις 13 Νοεμβρίου ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος, στις 21 Δεκεμβρίου αρχίζει ο δεύτερος. 

Μεσολαβούν σχεδόν 40 μέρες που θα πρέπει η ομάδα να κάνει προετοιμασία για να βελτιώσει τις αδυναμίες της, να διατηρηθεί σε εγρήγορση, έτσι ώστε να μην επηρεαστεί όταν θα επαναρχίσει το Πρωτάθλημα. 

Πάνω σε αυτή την λογική, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Μ» και το Metrosport.gr, τις τελευταίες μέρες, Γιώργος Σαββίδης - Μπότο - Λουτσέσκου άνοιξαν την συζήτηση για μία μίνι προετοιμασία στο εξωτερικό και κατέληξαν στο εξής: Να ψάξουν την προοπτική η ομάδα να πάει στο εξωτερικό, όπου θα της δοθεί η δυνατότητα να κάνει φιλικά παιχνίδια με άλλους συλλόγους που θα κάνουν, επίσης, μίνι προετοιμασία. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που ο ΠΑΟΚ ψάχνεται για το εξωτερικό, αφού στην Ελλάδα, όπου επίσης βοηθάνε οι καιρικές συνθήκες, η δυνατότητα δεν είναι ίδια. Φυσικά, ούτε αυτή η προοπτική έχει αποκλειστεί για τον ΠΑΟΚ, αλλά η βασική μοιάζει να είναι το εξωτερικό αρκεί να βρεθεί κέντρο που να πληροί και τις προϋποθέσεις δουλειάς, αλλά και την ανάγκη για καλά φιλικά.

Η βασική διαφορά σε σχέση με το καλοκαίρι είναι ότι αλλάζει ο τόπος. Η Ολλανδία, για παράδειγμα, όπου ο ΠΑΟΚ πάει κάθε χρόνο, έχει βαρύ χειμώνα και δεν βοηθά. Αντίθετα, χώρες όπως η Πορτογαλία, η Ισπανία, η Τουρκία, αλλά και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (Ντουμπάι) μοιάζουν πολύ καλές επιλογές και αυτές είναι που έχει αρχίσει να διερευνά ο ΠΑΟΚ. Τις επόμενες μέρες θα διαφανεί πόσο εφικτή είναι η προοπτική να πάει ο ΠΑΟΚ στο εξωτερικό για μίνι προετοιμασία.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags