Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τραβάει τα... μαλλιά του ξένος ποδοσφαιριστής - "Μετάνιωσα που δεν πήγα στον ΠΑΟΚ"
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-14 00:05:00

Τραβάει τα... μαλλιά του ξένος ποδοσφαιριστής - "Μετάνιωσα που δεν πήγα στον ΠΑΟΚ"

Sportdog Team
Τραβάει τα... μαλλιά του ξένος ποδοσφαιριστής - "Μετάνιωσα που δεν πήγα στον ΠΑΟΚ"

Συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του έδωσε ξένος ποδοσφαιριστής όπου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι αυτό που έχει μετανιώσει είναι η απόφασή του να μην αποδεχθεί την πρόταση που του είχε κάνει ο Δικέφαλος του Βορρά.

Κλαούντιου Κεσέρου: Αποκάλυψη από τον Ρουμάνο επιθετικό, που μιλώντας σε συνέντευξη στην πατρίδα του ανέφερε πως είχε πρόταση από τον ΠΑΟΚ, το 2019, τονίζοντας ότι μετάνιωσε που δεν την αποδέχθηκε.

"Χωρίς αμφιβολία, αυτό που μετανιώνω είναι ότι δεν πήγα στον ΠΑΟΚ το 2019. Ήθελα πάρα πολύ, πραγματικά πολύ, να δουλέψω με τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Απλά, η πρόταση του ΠΑΟΚ ήρθε μόλις 2-3 ημέρες πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν για τη Λουντογκόρετς. Είχα μία συμφωνία με τον ιδιοκτήτη της ομάδας. Είχα πει ότι θα τον ενημερώσω για οποιαδήποτε πρόταση και για το αν ήθελα να φύγω ένα μήνα πριν την έναρξη.

Ξέρω καλά ότι στο ποδόσφαιρο δεν κρατούν όλοι τον λόγο τους, αλλά εγώ το έκανα πάντα. Δε θα μπορούσα να συμπεριφερθώ με άλλον τρόπο, δύο ημέρες πριν. Δεν είχα επιλογή! Ακόμη κι ο ίδιος ο Ραζβάν Λουτσέσκου εκτίμησε την κίνησή μου. Αλλά ήταν κάτι που επηρέασε την ψυχή μου… Για αρκετές ημέρες δεν ήξερα που βρισκόμουν! Και πάντα αναρωτιόμουν πώς θα είχαν εξελιχθεί τα πράγματα", είπε ο Κλαούντιου Κεσέρου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags