Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ρίχνει χρήμα ο Αλαφούζος, ποιοι ακολουθούν τον Αϊτόρ - "Συναγερμός" για δύο μεγάλα ονόματα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-20 12:43:00

Ρίχνει χρήμα ο Αλαφούζος, ποιοι ακολουθούν τον Αϊτόρ - "Συναγερμός" για δύο μεγάλα ονόματα!

του Νίκου Στεργίου
Ρίχνει χρήμα ο Αλαφούζος, ποιοι ακολουθούν τον Αϊτόρ - "Συναγερμός" για δύο μεγάλα ονόματα!

Ο Παναθηναϊκός θέλει οπωσδήποτε να κρατήσει στη Λεωφόρο εκτός από τον Ισπανό εξτρέμ, ακόμα τρεις ποδοσφαιριστές. Με ποιους αναμένονται, σύντομα, ραντεβού στην ΠΑΕ.

Όπως έχουμε επαναλάβει η ανανέωση του Αϊτόρ είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα για την ΠΑΕ. Σε αντίθεση με το τι κάνει συνήθως σε ζητήματα επεκτάσεων, αυτή τη φορά το κλαμπ θέλει να δώσει τα χέρια όσο το δυνατόν νωρίτερα με τον Ισπανό, διότι με τη χρονιά που κάνει το ενδιαφέρον γύρω του θα αυξάνεται συνεχώς.

Παράλληλα, όμως, υπάρχει στις προτεραιότητες του συλλόγου και οι επόμενοι που θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με τη διοίκηση. Ήδη έχουμε κάνει λόγο για τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Ο αρχηγός κάνει φοβερή σεζόν φέτος και είναι άξιο αναφοράς, ότι έχει γυρίσει καλύτερος απ' ότι ήταν πριν τη σοβαρή περιπέτεια που αντιμετώπισε. Μαζί με τον Πέρεθ και τον Τσέριν έχουν δημιουργήσει μία εξαιρετική τριπλέτα στον άξονα, κάτι που ο Παναθηναϊκός θέλει να διατηρήσει και τα επόμενα χρόνια. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει το συμβόλαιο του "Κούρμπε" να ανανεωθεί.

Η τρέχουσα συμφωνία του παίκτη με την ΠΑΕ εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι. Ο αρχηγός αμείβεται ετησίως με ένα ποσό της τάξης των 550 χιλ. ευρώ, ένα νούμερο κοντά στο οποίο (σ.σ. ενδεχομένως και λίγο παραπάνω) θα μπορούσε να κλείσει και το νέο συμβόλαιο του διεθνούς χαφ. Ακόμα δεν έχει ξεκινήσει κάποια συζήτηση, αλλά είναι δεδομένη η καλή (εκ των προτέρων) πρόθεση και των δύο πλευρών να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός θέλει οπωσδήποτε να κρατήσει στη Λεωφόρο και τους Μπαρτ Σένκεφελντ - Ρούμπεν Πέρεθ. Τα συμβόλαια των δύο ξένων ποδοσφαιριστών του Τριφυλλιού εκπνέουν επίσης το προσεχές καλοκαίρι, με το κλαμπ να τους εκφράζει πρόωρα τη διάθεση να συνεχίζουν μαζί. Και εκείνοι από την πλευρά του είναι πέρα για πέρα θετικοί, κάτι που μένει να αποτυπωθεί και στις μεταξύ τους διαπραγματεύσεις. Θυμίζουμε, ότι με βάση τα τωρινά τους συμβόλαια Σένκεφελντ και Ρούμπεν αμείβονται αντίστοιχα με 350 και 480 χιλ. ευρώ αντίστοιχα.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς θα παλέψει αυτός ο ΠΑΟ τον Ολυμπιακό; - "Όργια" Γκριγκόνις στο ΣΕΦ - Τι θα έκανε ο Λαρεντζάκης;

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags