Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ανατροπή στον ΠΑΟ, πάει για 4 μεταγραφές - Βρήκε τον χαφ ο Γιοβάνοβιτς - Ανακάλυψε νέο... Μήτρογλου ο Μίτσελ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-21 15:28:00

Ανατροπή στον ΠΑΟ - Πάει για 4 μεταγραφές, βρήκε τον χαφ - Ανακάλυψε τον νέο... Μήτρογλου ο Μίτσελ!

Οι Μιχείες
Ανατροπή στον ΠΑΟ - Πάει για 4 μεταγραφές, βρήκε τον χαφ - Ανακάλυψε τον νέο... Μήτρογλου ο Μίτσελ!

Η απόφαση του Γιοβάνοβιτς και τι συμβαίνει με τον Σένκεφελντ στο Τριφύλλι. Γιατί είναι δύσκολη η περίπτωση ανανέωσής του και η απόφαση του Ισπανού προπονητή στο Λιμάνι με παίκτες από την Ακαδημία.

Ο "Ευαγγελιστής" αποκαλύπτει την...χειμερινή ανατροπή στα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού, τις απαιτήσεις του Σέκεφελντ για την δική του ανανέωση αλλά και το "τρίπτυχο" του Μίτσελ για την "έμπνευση Ντόι".

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: σύμφωνα με την... επαγγελματική ενημέρωση της πιάτσας agent (προφανώς προκειμένου να "βοηθήσουν" στην αναζήτηση, κάνοντας τις σχετικές προτάσεις) από το ίδιο το κλαμπ κι ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ψάχνουν παίκτες σε τέσσερις (4) συγκεκριμένες θέσεις / με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά! Άρα μιλάμε για μια πρώτη ... ανατροπή αφού μέχρι τώρα το ρεπορτάζ έκανε λόγο για δύο (προσθήκες), κεντρικού χαφ και εξτρεμ. Και η δεύτερη ανατροπή έχει να κάνει με τις θέσεις που ψάχνουν παίκτες αφού σύμφωνα με αυτά που ξέρουν οι ατζέντηδες (για να...κάνουν την δουλειά τους) ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει όντως χαφ (8αρο-10άρι), φόρ (και όχι εξτρέμ, το ιδανικό να είναι επιθετικός που μπορεί να παίζει και στα άκρα εκτός απο την κορυφή), στόπερ αλλά και δεξιό μπάκ!!

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ: οι "πράσινοι" είχαν βγει στην...αγορά για 8άρο-10αριου πριν ακόμη τον σοβαρό τραυματισμό του Τρουϊγιέ! Και σύμφωνα με τη μανατζερική πληροφορήση τον έχουν βρεί και σχεδόν τον έχουν "ψήσει" (τον νέο χαφ)!! Προφανώς και είναι ένας ...καλοκαιρινός μεταγραφικός έρωτας που δεν ολοκληρώθηκε τότε...

ΣΤΟΠΕΡ : υπενθυμίζω πως στο ρόστερ του Παναθηναϊκού υπάρχουν 4 κεντρικοί αμυντικοί συν ο πιτσιρικάς Σιδεράς. Μόνο που τα συμβόλαια των 3, δηλαδή των Σέκεφελντ/ Πούγκουρα/ Σάρλια, τελειώνουν το καλοκαίρι ενώ ειδικότερα για τον  Κροάτη ακούγεται πως επειδή θέλει να παίζει και όχι να είναι παγκίτης, ίσως φέρει πρόταση για να φύγει τον Γενάρη. Ενδιαφέρον πάντως θα έχει και η ανανέωση του Σέκεφελντ αφού σύμφωνα με τους ...ειδικούς (agents) παίζεται σιγουρά κι πως ο 31χρονος Ολλανδός θα ζητήσει συμβόλαιο με σούπερ αυξημένες αποδοχές, δηλαδή να πλησιάζουν αυτές του παρτενέρ του, του Μάγκνουσον!

ΔΕΞΙΟΣ ΜΠΑΚ: σήμερα υπάρχουν τρεις, ο βασικός Κότσιρας και οι Βαγιαννιδης - Σάντσες. Ο Αργεντινός ανανέωσε το καλοκαίρι με μονοετές ενω ο "Βάγια" - που ήδη μετράει στην σεζόν 6 συμμετοχές - μέχρι τώρα περισσότερο υπολογίζεται από τον κόουτς ως χαφ-εξτρεμ. Ο Βαγιαννιδης βέβαια είναι top ταλέντο και σπουδαίο πρότζεκτ για το κλαμπ, αλλά θα πρέπει να παίρνει ματς και να βρει ρυθμό, κάτι που δεν είναι εύκολο σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό / πάει να πάρει το πρωτάθλημα. Κλάμπ πάντως που θα τον ήθελαν δανεικό - για το εξωτερικό μιλάμε - υπάρχουν κάμποσα και ήδη έχουν ... εκδηλωθεί αλλά ο Γιώργος Βαγιαννίδης πιστεύει στον εαυτό του όπως και στην καθιέρωσή του στο "τριφύλλι"...

ΜΙΤΣΕΛ: η έμπνευση/ανακάλυψη του Ισπανού κόουτς να κάνει/αναδείξει τον Ντόι ως στόπερ, έχει τριπλή εξήγηση. Πρώτον, τον είδε σε ένα εσωτερικό φιλικό στου Ρέντη, με τον Ολυμπιακό Β να έχει ... ξεμείνει από στόπερ και  έτσι έπαιξε ο μέσος (6άρι και 8άρι) Ντόι εκεί, δίδυμο μάλιστα με έναν αριστερό μπακ της δεύτερης ομάδας. Του άρεσε, τον ξεχώρισε, τον ανέβασε και τον εμπιστεύτηκε. Δεύτερον, θέλει στόπερ που έχουν σιγουριά και θα βγάζουν με ασφάλεια την μπάλα, διαθέτουν την πάσα για γρήγορη ανάπτυξη από την πίσω γραμμή. Αυτό είδε στον μέσο Ντόι μαζί με τα σωματοδομικά χαρακτηριστικά, την ευκινησία και την σκληράδα στις μονομαχίες και θέλει να τον κάνει στόπερ. Τρίτον, ο Μίτσελ όχι μόνο επιδιώκει το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα αλλά προσβλέπει και σε credits ανάλογα με την προηγούμενη θητεία του, όταν με αυτόν προπονητή εξελίχθηκαν και πουλήθηκαν οι Μήτρογλου, Σάμαρης, Μανωλάς



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο… χουνέρι Μίτσελ σε Μπιέλ - Αφήνει εκτός δύο ακόμα κορυφαία ονόματα - Ξεκάθαρος ο Φορτούνης! 


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags