Facebook Pixel Ζερβίνιο: Απαντάει στις κατηγορίες ο Ζερβίνιο - "Καμία χειρονομία - Αυτό έδειξα στους οπαδούς του ΠΑΟ"
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-25 14:03:00

Απαντάει στις κατηγορίες ο Ζερβίνιο - "Καμία χειρονομία - Αυτό έδειξα στους οπαδούς του ΠΑΟ"

Sportdog Team
Απαντάει στις κατηγορίες ο Ζερβίνιο - "Καμία χειρονομία - Αυτό έδειξα στους οπαδούς του ΠΑΟ"

Ο επιθετικός του Άρη διέψευσε κατηγορηματικά όσα του καταλογίζει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας.

Ζερβίνιο: Καμία χειρονομία προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού δεν έκανε ο άσος από την Ακτή Ελεφαντοστού, όπως διεμήνυσε ο ίδιος στους ανθρώπους του Άρη.

Ο Ζερβίνιο κλήθηκε σε απολογία από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα λόγω "υβριστικής συμπεριφοράς" προς τους φίλους του Τριφυλλιού, αλλά όπως είπε ο Ιβοριανός τους έδειξε απλά ότι δεν άξιζε να κερδίσει η ομάδα τους στο ντέρμπι της Λεωφόρου.

«Είναι ψέματα, ποτέ δεν έκανα κάτι που θα προσέβαλε τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Δεν είναι του χαρακτήρα μου. Δεν έκανα καμία άσεμνη η προσβλητική χειρονομία. Υπάρχουν κάμερες στο γήπεδο, ας τις ανοίξουν να δουν.

Όπως κατευθυνόμασταν στα αποδυτήρια μετά το ματς και οι φίλαθλοι μάς αποδοκίμαζαν και διάφορα αλλά, έκανα με το χέρι μου κίνηση να τους δείξω ότι ήμασταν καλύτεροι στο ματς και δεν άξιζε να κερδίσει η ομάδα τους.

Καμία χειρονομία με το δάκτυλο όπως λέγετε. Ας ανοίξουν τις κάμερες», λέει ο Ζερβίνιο, ο οποίος αναμένεται να παραστεί αυτοπροσώπως στην εκδίκαση της υπόθεσης για να αποδείξει αυτά που υποστηρίζει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags