Facebook Pixel Ολυμπιακός: Πολλές απουσίες με Φράιμπουργκ ο Ολυμπιακός - Τι έγινε με Σωκράτη - Απρόοπτο με ξένο, έμεινε εκτός!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-25 14:43:00

Πολλές απουσίες με Φράιμπουργκ ο Ολυμπιακός - Τι έγινε με Σωκράτη - Απρόοπτο με ξένο, έμεινε εκτός!

Sportdog Team
Πολλές απουσίες με Φράιμπουργκ ο Ολυμπιακός - Τι έγινε με Σωκράτη - Απρόοπτο με ξένο, έμεινε εκτός!

Αρκετές απουσίες θα έχει στην αποστολή του για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League κόντρα στην Φράιμπουργκ, ο Ολυμπιακός.

Με απουσίες και μία επιστροφή η αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τη Φράιμπουργκ, την Πέμπτη (27/10, 22:00) στην Γερμανία.

Εκτός έμεινε τελικά ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, μετά την σύσπαση στον μηριαίο που υπέστη στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, ενώ απρόοπτο προέκυψε και με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο οποίος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.

Στην αποστολή δεν βρίσκεται ούτε ο Βρσάλικο, αλλά ούτε και οι Μαρσέλο, Σισέ, ενώ αντιθέτως, εντός είναι οι Μπα και Ανδρούτσος.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπα, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Ινμπομ Χουάνγκ, Καλογερόπουλος, Κούντε, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαπουντζής, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags