Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Λάζαρος Λάμπρου: Έλληνας επιθετικός έφυγε από την Super League και κάνει... χαμό στην Ολλανδία!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-01 08:37:00

Έλληνας επιθετικός έφυγε από την Super League και κάνει... χαμό στην Ολλανδία!

Sportdog Team
Έλληνας επιθετικός έφυγε από την Super League και κάνει... χαμό στην Ολλανδία!

Η μετακίνηση του παίκτη στην Ολλανδία έχει αναγεννήσει τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος μετρά 4 γκολ και 2 ασίστ σε 9 συμμετοχές φέτος!

 

ΠΑΟΚ: Ήταν 29 Αυγούστου όταν ο ατζέντης του Λάζαρου Λάμπρου, Τάσος Παπαδόπουλος, έφερνε την πρόταση της Εξέλσιορ στους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ και λίγες ώρες αργότερα, ο 25χρονος επιθετικός έπαιρνε οριστικά μεταγραφή για την ομάδα του Ρότερνταμ.

Ο Λάμπρου είχε κάνει καλό όνομα στη χώρα της Τουλίπας από τη χρονιά που είχε αγωνιστεί στην Φορτούνα Σιτάρντ και αυτό, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην προσέγγιση του ενδιαφέροντος από την Εξέλσιορ.

Ο Έλληνας επιθετικός είχε έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, με απολαβές που ξεπερνούσαν τις 400 χιλ. ευρώ. Μετά τον αποκλεισμό από τη Λέφσκι Σόφιας το όνομά του ήταν στη λίστα εκείνων που τέθηκαν προς αποχώρηση από το Δικέφαλο του Βορρά και λίγες εβδομάδες μετά, αποτέλεσε επίσημα παρελθόν.

Στην πράξη, φαίνεται ότι η μετακίνηση του παίκτη στην Ολλανδία έχει αναγεννήσει τον ποδοσφαιριστή. Ο Λάμπρου βρήκε δίχτυα και στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος της Εξέλσιορ κόντρα στην Γκόου Αχέντ Ιγκλς, αν και το γκολ του δεν ήταν αρκετό για να αποφευχθεί η ήττα της ομάδας του (σ.σ. 3-1). Συνολικά στη σεζόν μέχρι τώρα, ο 24χρονος φορ μετρά 4 γκολ και 2 ασίστ σε 9 συμμετοχές! Μόνο άσχημα δεν τα λες τα νούμερά του...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags