Facebook Pixel Λιονέλ Μέσι: Το προχωράει το Athletic: "Αυτή θα είναι η επόμενη ομάδα του Μέσι - Προχωρημένες επαφές!"
| 2022-10-31 23:16:00

Το προχωράει το Athletic: "Αυτή θα είναι η επόμενη ομάδα του Μέσι - Προχωρημένες επαφές!"

Sportdog Team
Το προχωράει το Athletic: "Αυτή θα είναι η επόμενη ομάδα του Μέσι - Προχωρημένες επαφές!"

Ως μια εξαιρετικά προχωρημένη διαπραγμάτευση, χαρακτηρίζει την υπόθεση μεταγραφής του Λιονέλ Μέσι σε ομάδα του MLS το έγκυρο Athletic.

Λιονέλ Μέσι: Το μέλλον του Λιονέλ Μέσι έχει έρθει νωρίς-νωρίς στο προσκήνιο, καθώς το συμβόλαιό του στο Παρίσι ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι.

Η Παρί Σεν Ζερμέν φυσικά επιθυμεί την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Αργεντινό GOAT, η Μπαρτσελόνα σαφώς και θέλει διακαώς την επιστροφή του στην Καταλονία, αλλά σύμφωνα με το έγκυρο Athletic και τον δημοσιογράφο, Ντέιβιντ Ορνστάιν, αυτή τη στιγμή πιο προχωρημένη είναι η διαπραγμάτευση με την Ίντερ Μαϊάμι από το MLS!

"Η πιο προχωρημένη από αυτές τις επιλογές θεωρείται ότι είναι η Ίντερ Μαϊάμι, σε τέτοιο βαθμό που το MLS αναμένει την άφιξη του Μέσι και ελπίζει ότι θα υπογράψει τους επόμενους μήνες. Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών συνεχίζονται εδώ και δύο χρόνια και υπάρχει αυξανόμενη πίστη ότι η προτεινόμενη μεταγραφή θα υλοποιηθεί. Ο Χόρχε και ο Χοσέ Μας - τα αδέρφια που είναι συνιδιοκτήτες της Ίντερ Μαϊάμι μαζί με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ - ηγούνται των διαπραγματεύσεων και έχουν πραγματοποιηθεί πολυάριθμες συναντήσεις με τον πατέρα του σταρ, Χόρχε", αναφέρει χαρακτηριστικά το εν λόγω ρεπορτάζ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάχη για τρεις το πρωτάθλημα - Το πλεονέκτημα του ΠΑΟΚ από Άρη - Από Γενάρη Μαρσέλο, Φορτούνης

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags