Facebook Pixel Ολυμπιακός: "11άδα που ίσως δεν ξαναδούμε με Ναντ από Μίτσελ" - Αυτοί στόπερ - Ποιον δοκιμάζει χαφ με ΠΑΟ
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-03 13:00:00

"11άδα που ίσως δεν ξαναδούμε με Ναντ από Μίτσελ" - Αυτοί στόπερ - Ποιον δοκιμάζει χαφ με ΠΑΟ

Sportdog Team
"11άδα που ίσως δεν ξαναδούμε με Ναντ από Μίτσελ" - Αυτοί στόπερ - Ποιον δοκιμάζει χαφ με ΠΑΟ

Τι ετοιμάζει ο Μίτσελ εν όψει Ναντ και οι δοκιμές με το μυαλό στον Παναθηναϊκό.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του αποψινού αγώνα με τη Ναντ, για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Έκανε ένα σχήμα με Σωκράτη, Σισέ και τον Ντόι πιο ψηλά. Ο Εμβιλά δεν φαίνεται να έχει επανέλθει 100% από την ίωση. Τον Ντόι τον πιστεύει πολύ ο Μίτσελ και τον έχει δικαιώσει με την παρουσία του ως κεντρικός αμυντικός, παρότι το παιδί είναι αμυντικό χαφ. Θέλει ίσως κάποιον που να τρέχει περισσότερο. Την μπαλιά του Μπουχαλάκη, δεν την έχει ούτε ο Ντόι ούτε ο Σαμασέκου», ήταν αρχικά το σχόλιό του για την πληροφορία πως ο Μίτσελ δοκιμάζει τον Ντόι για αμυντικό χαφ ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

«Για απόψε έδειξε πως ετοιμάζει μία ενδεκάδα που ίσως να μην την ξαναδούμε», συνέχισε αναφορικά με το αρχικό σχήμα που ετοιμάζει ο Ισπανός για το αποψινό παιχνίδι με τους Γάλλους και πρόσθεσε: «Οι περισσότεροι είναι παίκτες που είναι εκτός πλάνων ή έχουν λιγότερο χρόνο συμμετοχής. Ο Μίτσελ περιμένει αντίδραση».

Και κατέληξε με τις σκέψεις που κάνει ο Μίτσελ ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, για την 11η αγωνιστική της Super League.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags