Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μίτσελ: Αυτή θα είναι η 11αδα του Ολυμπιακού - Τα αλλάζει όλα ο Μίτσελ - Παίρνουν την… τελευταία ευκαιρία τους!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-03 15:22:00

Αυτή θα είναι η 11αδα του Ολυμπιακού - Τα αλλάζει όλα ο Μίτσελ - Η... τελευταία ευκαιρία τους!

Sportdog Team
Αυτή θα είναι η 11αδα του Ολυμπιακού - Τα αλλάζει όλα ο Μίτσελ - Η... τελευταία ευκαιρία τους!

Ποιοι θα ξεκινήσουν απέναντι στους Γάλλους στο τελευταίο παιχνίδι του Europa League και ποιοι καλούνται να δώσουν απαντήσεις.
 

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του αποψινού αγώνα με τη Ναντ στο Καραϊσκάκη, για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ατυχώς είναι η τελευταία ευρωπαϊκή βραδιά του Ολυμπιακού για τον οποίο είναι η 2η φορά τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια που σταματάει τόσο νωρίς η πορεία του στην Ευρώπη», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας

«Αυτό που έχει να κάνει ο Ολυμπιακός, όπως συνέβη και στα τρία προηγούμενα ματς με την Καραμπάγκ σε Καραϊσκάκη και Μπακού και με τη Φράιμπουργκ στη Γερμανία, να κάνει ένα καλό παιχνίδι. Δηλαδή, να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο η ομάδα, η οποία θα της λείψουν κάποιοι παίκτες και θα παίξουν αρκετοί αναπληρωματικοί. Θα πρέπει όμως να τα δώσουν όλα, να φτάσουν στο 100% και να αποχωρήσει η ομάδα με ψηλά το κεφάλι», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, μίλησε για την ενδεκάδα και τόνισε πως αν δεν αλλάξει κάτι θα είναι το αρχικό σχήμα που δοκίμασε ο Μίτσελ στις δύο τελευταίες προπονήσεις.

Όπως τόνισε, η βασική δοκιμή που κάνει για δύο μέρες συνεχόμενες προβλέπει τον Τζολάκη στο τέρμα, τους Ανδρούτσο και Βρουσάι σε ρόλο μπακ με στόπερ Ρέτσο και Καλογερόπουλο, στο κέντρο τους Μπουχαλάκη και Κούντε και μπροστά τους Μπόουλερ, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Ουί-Τζο και Ελ Αραμπί.

Παράλληλα αναφέρθηκε σε κάτι που δοκίμασε με τους θεωρητικά αναπληρωματικούς για τον αυριανό αγώνα ο Μίτσελ και που ίσως είναι μια σκέψη του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα, τοποθέτησε στόπερ τους Παπασταθόπουλο και Σισέ, με τον Ντόι μπροστά τους ως αμυντικό χαφ, μια θέση που έχει παίξει στο παρελθόν ο νεαρός.

Τέλος, αναφέρθηκε στην απουσία των Μασούρα και Μπιέλ από την αποστολή προφανώς για προφύλαξη, στην επιστροφή του Σισέ σε αυτή μετά από έναν μήνα και τόνισε πως για τους Μπα και Γκάρι Ροντρίγκες εξακολουθεί να είναι δύσκολη η συμμετοχή τους στο ντέρμπι της Λεωφόρου.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags