Facebook Pixel Αντουάν Κομπουαρέ: Πήρε θέση για το ντέρμπι ο προπονητής της Ναντ - "Θα είμαι με Ολυμπιακό γιατί..."
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-03 23:26:00

Πήρε θέση για το ντέρμπι ο προπονητής της Ναντ - "Θα είμαι με Ολυμπιακό γιατί..."

Sportdog Team
Πήρε θέση για το ντέρμπι ο προπονητής της Ναντ - "Θα είμαι με Ολυμπιακό γιατί..."

Στη νίκη και πρόκριση της Ναντ απέναντι στον Ολυμπιακό στάθηκε στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση ο Γάλλος τεχνικός παίρνοντας παράλληλα θέση και για το επερχόμενο ντέρμπι των αιωνίων.

Αντουάν Κομπουαρέ: Μεγάλη νίκη πήρε η Ναντ στην έδρα του Ολυμπιακού και μαζί την πρόκριση για τα play off του Europa League, με τον Γάλλο τεχνικό στις δηλώσεις του να αναφέρεται τόσο στον αγώνα στο Φάληρο, όσο και στο ντέρμπι των Ερυθρόλευκων με τον Παναθηναϊκό, λέγοντας ότι θα είναι με τους Πειραιώτες, λόγω της φιλίας που έχει με τον Κριστιάν Καρεμπέ.

Το ότι πρέπει να ανάψει μία... λαμπάδα στον Γκίμπλερ (για το 1-1 στη Γερμανία) και το ότι δεν άξιζε η Ναντ τη 2η θέση: Πρώτα απ' όλα ναι κάποιος βλέποντας τον όμιλο θα περίμενε να βγούμε τελευταίοι. Όμως έχουμε 3 νίκες και να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Ο Ολυμπιακός δεν είχε βαθμολογικό κίνητρο και εμείς θέλαμε να συνεχίσουμε το σερί. Θέλω να συγχαρώ και τους παίκτες της Φράιμπουργκ. Στο 2ο μέρος ήμασταν πιο καλοί και νικήσαμε. Στο 1ο ήταν πιο καλός ο Ολυμπιακός. Και εμείς και ο Ολυμπιακός έχουμε σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας. Σημαντικά ματς στα Πρωταθλήματά μας.

Το ότι Ναι το 1ο μέρος ήταν κακό. Υποφέραμε αρκετά και ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είχε προηγηθεί. Εμείς θέλαμε να νικήσουμε για να μην βασιστούμε σε άλλους. Ακόμα και να νικούσε η Καραμπάγκ εμείς εφόσον νικούσαμε θα είμαστε περήφανοι. Άλλες φορές τα πράγματα βγαίνουν και άλλες όχι. Σήμερα είμαι ένας ευτυχισμένος προπονητής.

Τη συνέχεια και τον Καρεμπέ: Άκουσα τους παίκτες μου να λένε ονόματα όπως η Μπαρτσελόνα για τη συνέχεια, όμως είμαστε μία μικρή ομάδα. Υποστηρίζω τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι της Κυριακής γιατί έχω εκεί τον αδερφό μου, τον Κριστιάν Καρεμπέ. Οπότε πάμε Ολυμπιακέ, είπε ο Αντουάν Κομπουαρέ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags