Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αποφασισμένος ο Παναθηναϊκός - Ανοιχτό και για τρίτη μεταγραφή τον Γενάρη!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-08 09:07:00

Αποφασισμένος ο Παναθηναϊκός - Ανοιχτό και για τρίτη μεταγραφή τον Γενάρη!

Sportdog Team
Αποφασισμένος ο Παναθηναϊκός - Ανοιχτό και για τρίτη μεταγραφή τον Γενάρη!

Πριν τραυματιστεί σοβαρά ο Αϊτόρ, στο κλαμπ θα κινούνταν για έναν εξτρέμ που θα συμπλήρωνε την τριάδα των Αϊτόρ, Βέρμπιτς, Παλάσιος. Τώρα όμως τα δεδομένα έχουν αλλάξει.

Παναθηναϊκός: Ο Παναθηναϊκός παρέμεινε αήττητος και απέναντι στον καλύτερο Ολυμπιακό με το 1-1 της Λεωφόρου, διατηρώντας ακέραιες τις μεγάλες αποστάσεις που έχει δημιουργήσει τόσο από τον "αιώνιο" αντίπαλό του (+10), όσο και από την ΑΕΚ (+6).

Παρά το εντυπωσιακό 10/10 στο πρωτάθλημα, όπως έχουμε επαναλάβει, η ομάδα θα ενισχυθεί σημαντικά τον προσεχή Ιανουάριο για να διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα. Κάτι που, φυσικά, αποτελεί διακαή επιθυμία όλων στον οργανισμό. Στον Παναθηναϊκό είναι ειλημμένη απόφαση να γίνουν τουλάχιστον δύο προσθήκες τον χειμώνα. Ενός χαφ και ενός εξτρέμ. Ο μέσος θα πρέπει να έχει επιτελικά χαρακτηριστικά, πιο κοντά δηλαδή στο προφίλ του Τρουιγιέ. Ο εξτρέμ από την άλλη ιδανικό θα ήταν να μπορεί να καλύψει και τα δύο άκρα, ωστόσο αν βρουν κάποια ποιοτική περίπτωση που καλύπτει μόνο το ένα, δεν πρόκειται ο Παναθηναϊκός να χαλάσει μια πιθανή τέτοια μεταγραφή.

Πριν τραυματιστεί σοβαρά ο Αϊτόρ, στο κλαμπ θα κινούνταν για έναν εξτρέμ που θα συμπλήρωνε την τριάδα των Αϊτόρ, Βέρμπιτς, Παλάσιος. Η πολύμηνη απουσία του Ισπανού λόγω της ρήξης χιαστών, όμως, έχει οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στην ανάγκη μεταγραφής ενός εν δυνάμει βασικού ακραίου! Η μόνη διαφοροποίηση που φαίνεται να υπάρχει, είναι ότι στο κλαμπ σκέφτονται σοβαρά πλέον να πάνε και σε τρίτη προσθήκη. Αν όντως λοιπόν γίνει και τρίτη μεταγραφή, θα πρόκειται για εξτρέμ που θα μπορεί κατά συνθήκη να παίξει και φορ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags