Facebook Pixel Super League: Εξελίξεις σε ιστορική ομάδα: "Νέο γήπεδο σε 3 χρόνια - Μην γίνουμε ΑΕΚ και Παναθηναϊκός"
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-12 19:40:00

Εξελίξεις σε ιστορική ομάδα: "Νέο γήπεδο σε 3 χρόνια - Μην γίνουμε ΑΕΚ και Παναθηναϊκός"

Sportdog Team
Εξελίξεις σε ιστορική ομάδα: "Νέο γήπεδο σε 3 χρόνια - Μην γίνουμε ΑΕΚ και Παναθηναϊκός"

Τα σχέδια για νέο γήπεδο το συντομότερο δυνατό και το... αντι-παράδειγμα του Δικεφάλου και του Τριφυλλιού.

Super League - ΟΦΗ: Για το όνειρο της ανέγερσης νέου γηπέδου στο Ηράκλειο μίλησε ο Μιχάλης Μπούσης, στο πλαίσιο του αγιασμού που έγινε το Σάββατο (12/11) στο ΒΑΚ.

Ο ισχυρός του ΟΦΗ ξεκαθάρισε πως θέλει μέσα στα επόμενα τρία χρόνια να δημιουργήσει γήπεδο 12.000 θέσεων μέσα στην πόλη και προανήγγειλε σύντομα αποφάσεις.



Αναλυτικά, όσα είπε:

Για την ανέγερση νέου γηπέδου: «Ήταν μεγάλη τιμή ό,τι έγινε σήμερα. Δεν είναι μόνο για την πρώτη ομάδα αλλά και για τις ακαδημίες γιατί δίνουμε ένα όνειρο και όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό παίρνουν βάσεις και είναι ένα μεγάλο κίνητρο για όλα τα παιδιά».

Για το ήδη υπάρχον γήπεδο του ΟΦΗ: «Αυτοί που έφτιαξαν το γήπεδο έφυγαν από την ζωή έτσι και εμείς σε κάποιο σημείο της ζωής μας δεν θα είμαστε εδώ αλλά αυτά θα μείνουν στον ΟΦΗ, τον κόσμο του και το Ηράκλειο. Είναι κάτι που το έχει ανάγκη ο ΟΦΗ, αυτό χτίζεται από τις μικρές ηλικίες και από εκεί πρέπει να ρίξουμε χρήματα στις υποδομές και τις ακαδημίες. Πάντα, ως Μιχάλης Μπούσης χαίρομαι, με τις ελληνικές ομάδες, χαίρομαι ως Eλληνας. Αυτό το αρνητικό που δεν στηρίζουμε τον Ελληνα και τις ελληνικές ομάδες είναι ανόητο. Η Ελλάδα είναι μια πολύ ωραία χώρα και πρέπει να βγάλουμε προς τα έξω την αγάπη και την φιλοξενία».

Για το μέλλον: «Θα θέλαμε να μείνουμε σε ένα γήπεδο που ήδη είμαστε, όμως είναι τζάμπα κόπος όταν δεν έχει τις άδειες και δεν μπορείς να κάνεις δουλειά. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να αποκτήσουμε γήπεδο 12.000 θέσεων. Θα πρέπει σιγά-σιγά να μπούμε στην διαδικασία να αποκτήσουμε νέο γήπεδο και το θέλω μέσα στα επόμενα τρία χρόνια. Δεν θέλω να συμβεί αυτό που έγινε με τα γήπεδα της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού και μέσα στο επόμενο εξάμηνο πρέπει να πάρουμε την απόφαση και μετά να πούμε μέσα στο νέο γήπεδο. Θέλω κάτι που μαζί με τον κ. Αρναουτάκη θα βρούμε λύση να το κάνουμε σωστά και δεν θέλω να γίνει λάθος με το μέρος. Το γήπεδο πρέπει να είναι μέσα στην πόλη του Ηρακλείου και να μείνει στο Ηράκλειο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πήρε θέση για το πέναλτι του Άμραμπατ με ΟΦΗ ο Ντέμης - "Αν αυτό το έπαιρνε ο Ολυμπιακός..." (Vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags