Facebook Pixel Bundesliga - Κώστας Σταφυλίδης: Άνετη νίκη για Μπάγερν - Τρομερή ασίστ ο Σταφυλίδης (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-12 21:46:00

Άνετη νίκη για Μπάγερν - Τρομερή ασίστ ο Σταφυλίδης (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Άνετη νίκη για Μπάγερν - Τρομερή ασίστ ο Σταφυλίδης (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Έλληνας αμυντικός ηγήθηκε της Μπόχουμ στη νίκη επί της Άουγκσμπουργκ, βγάζοντας μία εξαιρετική ασίστ για το μοναδικό γκολ του αγώνα.

Η Μπάγερν δεν χρειάστηκε να παίξει στο μάξιμουμ για να καταβάλει την αντίσταση της ουραγού Σάλκε, της οποίας επιβλήθηκε με 2-0 στη «Veltins Arena» του Γκελζενκίρχεν, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής.

Η πρωταθλήτρια Γερμανίας αύξησε τη διαφορά από τη δεύτερη Λειψία στους έξι βαθμούς, ενώ βρίσκεται στο +7 από τις Φράιμπουργκ και Ουνιόν Βερολίνου, που θα παίξουν μεταξύ τους αύριο (13/11).

Η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν πέτυχε ένα γκολ στο τελείωμα του πρώτου ημιχρόνου και διπλασίασε στο ξεκίνημα του δεύτερου, αμφότερα με ασίστ του Μουσιάλα, απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν μπορούσε να την κοιτάξει στα μάτια και όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, είναι πρώτο φαβορί για υποβιβασμό.   

Σπουδαίο διπλό της Λειψίας στη Βρέμη, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του γερμανικού πρωτaθλήματος, καθώς επικράτησε της Βέρντερ με 2-1 και συνέχισε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις των τελευταίων εβδομάδων.Με τη νίκη αυτή πλησίασε περισσότερο στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πακέτο" στην Bundesliga Παυλίδης-Μπακασέτας με 20+ μύρια - "Όργια" στον Ολυμπιακό ο Λουκεμπάκιο!

Στο μεταξύ, η ανανεωμένη Λεβερκούζεν, από την ημέρα που ο Τσάμπι Αλόνσο ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της, νίκησε με 2-0 τη Στουτγκάρδη, ενώ σημαντική νίκη πέτυχε και η Βόλφσμπουργκ στην έδρα της Χόφενχαϊμ (1-2).

Μεγάλο διπλό πήρε η Μπόχουμ στην έδρα της Άουγκσμπουργκ (1-0), με τον Κώστα Σταφυλίδη να βγάζει την ασίστ για το μοναδικό γκολ του αγώνα, που σημείωσε ο Αντβί-Ατζέι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags