Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αποθέωση από παίκτη του Ολυμπιακού για Χάμες - Ατάκες για τη συνέχεια του πρωταθλήματος
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-19 01:40:00

Αποθέωση από παίκτη του Ολυμπιακού για Χάμες - Ατάκες για τη συνέχεια του πρωταθλήματος

Sportdog Team
Αποθέωση από παίκτη του Ολυμπιακού για Χάμες - Ατάκες για τη συνέχεια του πρωταθλήματος

Συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του έκανε ποδοσφαιριστής των Ερυθρόλευκων όπου και αναφέρθηκε τόσο στη συνέχεια της Super League όσο και στον Κολομβιανό συμπαίκτη όπου και αποθέωσε.

Ίνμπομ Χουάνγκ: Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Κορεάτης ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, για τον Χάμες Ροντρίγκες, σε συνέντευξη που έδωσε στην ιστοσελίδα «chosun» της πατρίδας του, ονίζοντας πως είναι κάτι ξεχωριστό ενώ μίλησε και για το όνειρο που γίνεται πραγματικότητα με τη συμμετοχή στο Μουντιάλ.

«Στο ελληνικό πρωτάθλημα υπάρχουν πολλές πιο αδύναμες ομάδες από τη δική μας, αλλά μπορεί να τεθείς και αντιμέτωπος με πιο δυνατές ομάδες, όπως είναι η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός. Έχουμε μεγάλη εμπειρία, παίζοντας απέναντι σε ομάδες που κατεβαίνουν και μας πιέζουν. Συνεχίζουμε να μαθαίνουμε μέσα από αυτές τις εμπειρίες! Προετοιμαζόμαστε και μαθαίνουμε διάφορα πράγματα, ανάλογα με την αντίπαλη ομάδα. Προετοιμαζόμαστε ανάλογα με τον αντίπαλο.

Επίσης, υπάρχουν πολλοί παίκτες στην ομάδα μας, μέσα από τους οποίους μπορείς να μάθεις πολλά. Ένας εξ αυτών, ο Χάμες Ροντρίγκες! Στην περίπτωση του Χάμες, αισθάνομαι πως είναι σίγουρα, πολύ ξεχωριστός ποδοσφαιριστής. Αρκεί να δει κανείς τον τρόπο που ελέγχει τη μπάλα και πασάρει. Είναι εντυπωσιακό».

Για τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ: «Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που δεν θέλει να συμμετέχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Νομίζω, πως πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Πιστεύω, πως έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά την τελευταία τετραετία, για αυτή τη διοργάνωση», είπε ο Ίνμπομ Χουάνγκ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags