Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τεράστια επιβεβαίωση Sportdog - Υπογράφει ο παικταράς στον Ολυμπιακό!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-20 14:19:00

Τεράστια επιβεβαίωση Sportdog - Υπογράφει ο παικταράς στον Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Τεράστια επιβεβαίωση Sportdog - Υπογράφει ο παικταράς στον Ολυμπιακό!

Μετά τη Λεωφόρο… κλείδωσε η συμφωνία και τις επόμενες ημέρες θα πέσουν και οι υπογραφές.

Ο Ολυμπιακός προχωράει σε μια σπουδαία κίνηση, καθώς «κλειδώνει» την παραμονή του Χάμες Ροντρίγκες για ακόμη έναν χρόνο, με τον Κολομβιανό σούπερ σταρ να ανανεώνει τουλάχιστον μέχρι το 2024. Οι ερυθρόλευκοι «δένουν» τον 31χρονο μεσοεπιθετικό που κάνει τη διαφορά στο λιμάνι και ο Ολυμπιακός της επόμενης σεζόν χτίζεται πάνω σε εκείνον.

Πρόκειται προφανώς για μία ακόμα μεγάλη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Sportdog.gr, καθώς σας είχαμε μεταφέρει την απόφαση της διοίκησης για την ανανέωση της συμφωνίας από τις 7 Νοεμβρίου, την επομένη του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός είχε υπογράψει ως το τέλος της σεζόν με τους Ερυθρόλευκους, ερχόμενος από την Αλ Ραγιάν του Κατάρ, ωστόσο με τις εμφανίσεις του έπεισε ότι μπορεί να αποδώσει ακόμα σε υψηλό επίπεδο και οι Πειραιώτες έσπευσαν να τον "δέσουν" για έναν χρόνο ακόμα. 

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τους όρους της συμφωνίας, αλλά και τη ρήτρα που ήθελε να μπει στο συμβόλαιό του ο 31χρονος άσος, κάτι που αναμένεται να συμβεί το επόμενο διάστημα. 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags