Facebook Pixel Κώστας Μανωλάς - Ολυμπιακός: Αποκαλύψεις Μανωλά για Ολυμπιακό και Νάπολι - Τι συνέβη τελικά με το λιοντάρι (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-20 20:23:00

Αποκαλύψεις Μανωλά για Ολυμπιακό και Νάπολι - Τι συνέβη τελικά με το λιοντάρι (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αποκαλύψεις Μανωλά για Ολυμπιακό και Νάπολι - Τι συνέβη τελικά με το λιοντάρι (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Έλληνας άσος μίλησε πρώτη φορά για την επιστροφή του στην Ελλάδα μετά την Ιταλία, αλλά και για την ξαφνική αποχώρησή του…

Ο Κώστας Μανωλάς σε συνέντευξή του στο Sport24.gr, μίλησε για τους λόγους που αποφάσισε να αφήσει τη Νάπολι και να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, τόνισε πως θα μπορούσε να είχε παραμείνει στη Serie A μέχρι και σήμερα, ενώ αναφέρθηκε και στο βίντεο με το λιοντάρι που έγινε viral.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

Για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και εάν του λείπει η Ελλάδα:
"Πήρα μία μεγάλη απόφαση να αφήσω την Serie A αν και θα μπορούσα να είμαι ακόμα εκεί. Το έκανα με όλη μου την καρδιά γιατί ήθελα να γυρίσω και να παίξω για την αγαπημένη μου ομάδα. Δυστυχώς, τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελα. Την πρώτη σεζόν είχα έναν σοβαρό τραυματισμό και δεν ήμουν αυτός που έπρεπε να είμαι. Στη φετινή σεζόν η παρουσία μου ήταν αρκετά καλή αν και δεν καταφέραμε να περάσουμε στο Champions League που ήταν ο στόχος μας.

Τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελα γιατί επιθυμούσα να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό. Δε θέλω να αναφερθώ στους λόγους οι οποίοι με έκαναν να αλλάξω ομάδα. Είμαι ευχαριστημένος εδώ. Έχουμε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και βρήκα ένα καλό προπονητικό και ένα καλό τεχνικό επιτελείο γενικότερα. Στο ποδόσφαιρο δεν ξέρει ποτέ τι μπορεί να γίνει, θα δούμε".

Για το συμβάν με το λιοντάρι στην παρουσίασή του: "Δεν είχα ξαναβρεθεί κοντά σε λιοντάρι. Πιστεύω ότι οποιοσδήποτε κι αν ήταν κοντά θα είχε τρομάξει. Κακά τα ψέματα δεν ξέρεις ποτέ πώς θα αντιδράσει ένα ζώο. Ειδικά όταν μιλάμε για ένα λιοντάρι το οποίο δεν μπορείς να κάνεις καλά με τίποτα. Ήταν πραγματικά ένα θηρίο".

Θυμηθείτε το βίντεο:

Κλείνοντας τη συνέντευξη ο Κώστας Μανωλάς είπε: "Μετά από καιρό είμαι καλά. Δόξα τω Θεό είμαι καλά μετά από αρκετό καιρό. Πέρασα δύσκολη σεζόν πέρσι. Ήμουν πέντε μήνες που δεν μπορούσα να είμαι ο εαυτός μου".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags