Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Γι' αυτό ανανέωσε ο Χάμες - Ψάχτηκε για ομάδα ο Μπουχαλάκης - Πρόταση Πέρεθ σε Μαρσέλο"
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-21 14:07:00

"Γι' αυτό ανανέωσε ο Χάμες - Ψάχτηκε για ομάδα ο Μπουχαλάκης - Πρόταση Πέρεθ σε Μαρσέλο"

Sportdog Team
"Γι' αυτό ανανέωσε ο Χάμες - Ψάχτηκε για ομάδα ο Μπουχαλάκης - Πρόταση Πέρεθ σε Μαρσέλο"

Ποιοι είναι οι όροι της συμφωνίας με τον Κολομβιανό άσο στο Λιμάνι και ποιες οι τελευταίες πληροφορίες για τις αποχωρήσεις.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας αναφέρθηκε στους παίκτες που επίκεινται να φύγουν από τους Πειραιώτες και στους «ερυθρόλευκους» που βρίσκονται στο Μουντιάλ, ενώ στη συνέχεια είπε δύο λόγια παραπάνω για το θέμα του Χάμες Ροντρίγκες που έχουν δέσει οι πρωταθλητές Ελλάδας για το 2024.

«Όσον αφορά τον Χάμες και το μέλλον του στην ομάδα, ο Μαρινάκης ήταν απολύτως προνοητικός και έχει υπογράψει μαζί του τέτοια οψιόν, με την οποία τον Μάιο ο Ολυμπιακός του ανανεώσει αυτόματα το συμβόλαιο για άλλον έναν χρόνο. Με τα χρήματα να είναι ήδη συμφωνημένα, έχοντας τη δυνατότητα να το κάνει και νωρίτερα. Αλλά ό,τι και αν έχεις κάνει με έναν παίκτη, και να τον έχεις χειροπόδαρα δεμένο, τα συμβόλαια είναι για να τηρούνται αλλά και για να σπάνε», είπε.

Και εξήγησε: «Ο Χάμες, όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο γήπεδο, δείχνει χαρούμενος που είναι στον Ολυμπιακό και παίζει ποδόσφαιρο σε αυτόν, σε μία όχι και τόσο καλή περίοδο για την ομάδα. Ένας παίκτης που ήταν χρόνια στη Ρεάλ και τη Μπάγερν, χαίρεται το ποδόσφαιρο στον Ολυμπιακό, έχει διάθεση και έχει όρεξη στο παιχνίδι του. Πάνω από όλα βλέπεις έναν παίκτη, ο οποίος σου δίνει την αίσθηση πως είναι ευχαριστημένος και είναι ικανοποιημένος με την επιλογή του και είναι πολύ σημαντική αυτή η παράμετρος, γιατί ό,τι και αν έχεις κάνει στα συμβόλαια, αν ο παίκτης δεν είναι ευχαριστημένος, τότε θα γίνουν άλλες κουβέντες».

Από εκεί και πέρα, επιβεβαίωσε πως ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει κάνει πρόταση στον Μαρσέλο για να επιστρέψει στη Ρεάλ σε πόστο και όχι ως ποδοσφαιριστής, ενώ για τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Άρη να… χτυπάει τον Ανδρέα Μπουχαλάκη, σημείωσε πως ο Έλληνας άσος «ψάχτηκε» για το εξωτερικό, όμως δεν βρήκε την πρόταση που περίμενε.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags