Facebook Pixel Ποδόσφαιρο: "Βόμβα" στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο - Επιβεβαιώθηκε ότι ζητήθηκε πώληση ποσοστού τεράστιου συλλόγου
| 2022-11-21 23:32:00

"Βόμβα" στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο - Επιβεβαιώθηκε ότι ζητήθηκε πώληση ποσοστού τεράστιου συλλόγου

Sportdog Team
"Βόμβα" στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο - Επιβεβαιώθηκε ότι ζητήθηκε πώληση ποσοστού τεράστιου συλλόγου

Αποκαλυπτικός ήταν στις δηλώσεις του σε ξένο Μέσο ο πρόεδρος πασίγνωστου συλλόγου της Ευρώπης αναφέροντας ότι υπάρχει πρόταση πώλησης ποσοστού των μετοχών.

Νασέρ Αλ Κελαϊφί: Φαίνεται ότι ούτε η Παρί έχει ξεφύγει από τα οικονομικά προβλήματα, μιας και όπως παραδέχθηκε στο ραδιοφωνικό TalkSport ο πρόεδρος της ομάδας ήδη το επενδυτικό ενδιαφέρον είναι έντονο, με αμερικάνικο fund να προτίθεται να εξαγοράσει το 15% των πρωταθλητών Γαλλίας.

«Ο κόσμος πάντα μιλάει για την Παρί, θεωρώντας ότι έχουμε λεφτά μόνο για να ξοδεύουμε. Αυτό δεν ισχύει. Βάλαμε 70.000.000 ευρώ για να αγοράσουμε το σύλλογο. Σήμερα η αξία του ξεπερνά τα 4.000.000.000. Όπως είπα, έχουμε διάφορες προτάσεις εξαγοράς. Είναι καλή συμφωνία, φανταστική συμφωνία. Πρόταση για 4.000.000.000; Πάνω από 4.000.000.000 φυσικά. Αλλά δεν πρόκειται να πουλήσουμε τον σύλλογο. Όμως γιατί όχι ένα μικρό ποσοστό του; Σκεφτόμαστε διάφορες προτάσεις», δήλωσε ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags