Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Σημαντική νέα για τον Μιχαηλίδη στον ΠΑΟΚ - Τρίβει τα... χέρια του ο Λουτσέσκου
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-22 20:05:00

Σούπερ νέα για τον Μιχαηλίδη στον ΠΑΟΚ - Τρίβει τα... χέρια του ο Λουτσέσκου

Sportdog Team
Σούπερ νέα για τον Μιχαηλίδη στον ΠΑΟΚ - Τρίβει τα... χέρια του ο Λουτσέσκου

Ήταν 13 Μαρτίου του 2022 όταν στην πρεμιέρα των πλέι οφ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα τραυματίστηκε ο Γιάννης Μιχαηλίδης στο γόνατο με τη διάγνωση να κάνει λόγο για ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού, ρήξη έσω μηνίσκου και κάκωση δεύτερου βαθμού στον έσω πλάγιο.

 

ΠΑΟΚ: Ήταν 13 Μαρτίου του 2022 όταν στην πρεμιέρα των πλέι οφ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα τραυματίστηκε ο Γιάννης Μιχαηλίδης στο γόνατο με τη διάγνωση να κάνει λόγο για ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού, ρήξη έσω μηνίσκου και κάκωση δεύτερου βαθμού στον έσω πλάγιο.

Από τότε πέρασαν οκτώ μήνες σκληρής δοκιμασίας για τον νεαρό αμυντικό του ΠΑΟΚ, αλλά και μήνες με καθημερινή δουλειά για την ταχύτερη δυνατή επάνοδό του στα γήπεδα.

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης αφού ξεκίνησε να συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, αγωνίστηκε για τρία παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ Β, ώστε να βρει σταδιακά τον αγωνιστικό ρυθμό που του λείπει. Με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία μέτρησε τρεις συμμετοχές, με το χρόνο σε κάθε παιχνίδι να αυξάνεται. Κόντρα στη Βέροια πάτησε ξανά το χορτάρι για 26 λεπτά, με τη Λάρισα αγωνίστηκε για 45 και με τον Απόλλωνα Πόντου έπαιξε για 63 λεπτά πριν μπει στη θέση του ο Γιαξής.

Αντίστοιχη τακτική ακολουθήθηκε πέρυσι από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και για τον Ίνγκι Ίνγκασον, που και αυτός προερχόταν από μακρά απουσία εξαιτίας του δικού του τραυματισμού. Ο Γιάννης Μιχαηλίδης αναμένεται στην Κύπρο να πάρει καλώς εχόντων των πραγμάτων τα πρώτα του λεπτά και υπό τις οδηγίες του Ρλαζβαν Λουτσέσκου.

Μαζί με τον Γιάννη Μιχαηλίδη στην χειμερινή προετοιμασία του Δικεφάλου στην Κύπρο θα βρεθεί τόσο ο Λευτέρης Λύρατζης, αλλά και ο Μάριος Τσαούσης που αναμένεται να επιστρέψουν από τους τραυματισμούς τους. Επίσης μαζί με την ομάδα θα ταξιδέψει στην Κυπρο και ο Κάλεντ Νάρεϊ.

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags