Facebook Pixel ΑΕΚ: Αποφασίζει για μεταγραφές ο Αλμέιδα - Τετ-α-τετ με διοίκηση - Νέα προσθήκη στο ρόστερ από σήμερα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-25 11:01:00

Αποφασίζει για μεταγραφές ο Αλμέιδα - Τετ-α-τετ με διοίκηση - Νέα προσθήκη στο ρόστερ από σήμερα!

Sportdog Team
Αποφασίζει για μεταγραφές ο Αλμέιδα - Τετ-α-τετ με διοίκηση - Νέα προσθήκη στο ρόστερ από σήμερα!

Με ένα σημαντικό "γρανάζι" από σήμερα η "κιτρινόμαυρη" ομάδα.

ΑΕΚ: Μετά την επιστροφή του Ματίας Αλμέιδα από την Ισπανία και την μίνι προετοιμασία της Ένωσης θα υπάρξει συνάντηση του Αργεντινού τεχνικού με την "κιτρινόμαυρη" διοίκηση αναφορικά με τα μεταγραφικά της ομάδας.

Προς ώρας δεν προκύπτει ο Αλμέιδα να έχει ζητήσει κάποια άμεση προσθήκη, ωστόσο οι Κονέ και Κουχάρσκι έχουν ήδη γεμάτη ατζέντα με ονόματα παικτών για κάθε θέση που θα προταθούν αν ζητηθούν προτάσεις για ποδοσφαιριστές με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο προπονητής της ΑΕΚ να έχει συνάντηση με τον ίδιο τον Δημήτρη Μελισσανίδη για να συζητήσουν τις επόμενες κινήσεις της ομάδας στο μεταγραφικό παζάρι.

 

Πάντως, από σήμερα στην Ένωση θα έχουν έναν ακόμα ποιοτικό ποδοσφαιριστή στο ρόστερ, καθώς ενσωματώνεται στην ομάδα ο Πάολο Φερνάντες, ο οποίος θα πάει και στην Ολλανδία για την μίνι προετοιμασία, εκεί όπου θα ταξιδέψουν και οι προερχόμενοι από χειρουργεία Ελίασον, Άμραμπατ και Τσούμπερ.

Αξίζει να σημειωθεί, όμως, ότι ο πρώην (πλέον) άσος του Βόλου θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από την 1η Ιανουαρίου, συνεπώς θα χάσει τα δύο ματς πρωταθλήματος και το ένα Κυπέλλου που απομένουν μέσα στο 2022 για την ΑΕΚ.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags