Facebook Pixel Άρης: Πρώην παίκτης του Άρη υποκλίνεται στον Ζίβκοβιτς - Αυτός θα πάρει το Μουντιάλ
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-25 22:35:00

Πρώην παίκτης του Άρη υποκλίνεται στον Ζίβκοβιτς - Αυτός θα πάρει το Μουντιάλ

Sportdog Team
Πρώην παίκτης του Άρη υποκλίνεται στον Ζίβκοβιτς - Αυτός θα πάρει το Μουντιάλ

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος παίκτης των Κιτρίνων όπου και αναφέρθηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και την παρουσία του Σέρβου παίκτη του ΠΑΟΚ.

Ντάρσι Νέτο: Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος παίκτης του Άρη και μίλησε για τη Βραζιλία που ξεκίνησε με νίκη επί της Σερβίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο ενώ έπλεξε και το εγκώμιο του Αντρίγια Ζίβκοβιτς για την παρουσία του στον χθεσινό αγώνα και όχι μόνο. 

Για τη Βραζιλία: «Μετά από αυτά που έγιναν με Αργεντινή και Γερμανία το φοβήθηκα. Μετά από τόσα χρόνια η Βραζιλία είναι πιο έτοιμη για να πάρει το Μουντιάλ. Βλέπουμε όλους αυτούς τους παίκτες μπροστά και η ομάδα έχει πολύ καλό μομέντουμ. Δείτε τι έγινε με τον Νεϊμάρ. Δε θα παίξει αυτός, θα παίξει άλλος. Ο Κασεμίρο κλέβει από παντού ενώ και ο Πακετά έχει πολλή ποιότητα».

Για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς: «Είναι πάρα πολύ καλός παίκτης, έχει ποιότητα, είναι γρήγορος και βοηθά στην άμυνα. Για εμένα προσωπικά είναι σε καλό μομέντουμ και είναι βαρόμετρο για τον ΠΑΟΚ. Όταν είναι καλά είναι καλά και ο ΠΑΟΚ. Είναι τρομερός παίκτης».

Αν η Βραζιλία φτάσει στον τελικό με ποιον πιστεύει ότι θα παίξει: «Αν πάμε τελικό, ίσως με την Ισπανία. Οι Ισπανοί κρατάνε μπάλα, κουράζουν την άλλη ομάδα, έχουν 80% κατοχή», είπε ο Ντάρσι Νέτο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags