Facebook Pixel Γιούργκεν Κλοπ - Κώστας Τσιμίκας: Βρήκε... νέο Τσιμίκα στην Ελλάδα o Κλοπ - Έρχεται με πρόταση η Λίβερπουλ - Παίκτης από τους Big-4!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-28 10:00:00

Βρήκε... νέο Τσιμίκα στην Ελλάδα o Κλοπ - Έρχεται με πρόταση η Λίβερπουλ - Παίκτης από τους Big-4!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Βρήκε... νέο Τσιμίκα στην Ελλάδα o Κλοπ - Έρχεται με πρόταση η Λίβερπουλ - Παίκτης από τους Big-4!

Οι "κόκκινοι" θέλουν να επενδύσουν ξανά πολλά εκατομμύρια στη Super League, για να αποκτήσουν έναν παίκτη που ξεχωρίζει. Ποια είναι τα πρώτα ονόματα που έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά, αν και δεν έχουν διαρρεύσει ακόμα πολλές πληροφορίες.

Ο Κώστας Τσιμίκας είχε... τρελάνει όχι μόνο τους οπαδούς του Ολυμπιακού, όταν το καλοκαίρι του 2020 είχε αναγκάσει τον Γιούργκεν Κλοπ και τη Λίβερπουλ να πληρώσουν 13 εκατομμύρια ευρώ ώστε να τον πάρουν στο μεγάλο Λιμάνι της Αγγλίας. Από εκείνο το σημείο μέχρι σήμερα η απόδοση του Έλληνα ποδοσφαιριστή είχε μόνο άνοδο μιας και μπορούμε να θυμηθούμε ότι την πρώτη σεζόν είχε ταλαιπωρηθεί πολύ, λόγω κορωνοϊού αλλά και τραυματισμών, αποτέλεσμα να έχει μόλις 16 παρουσίες στην ενδεκάδα και πέντε ασίστ.

Παρά τα πολλά που ακούγονταν πέρσι, ο Κώστας Τσιμίκας, κατάφερε και κέρδισε την εμπιστοσύνη του Γιούργκεν Κλοπ με αποτέλεσμα να ολοκληρώσει την σεζόν έχοντας 26 συμμετοχές και έξι ασίστ, ενώ ήταν αυτός που με το δικό του πέναλτι χάρισε στους Κόκκινους το Carabao Cup, στο Γουέμπλεϊ, ενώ φέτος, μέχρι στιγμής, έχει παίξει 16 φορές έχοντας παράλληλα φτιάξει και 5 τέρματα για συμπαίκτες του. Όλη του η παρουσία στους Reds έχει ανοίξει την... όρεξη σε αρκετές ομάδες που θέλουν να τον αποκτήσουν, με την χρηματιστηριακή του αξία σήμερα να είναι στα 18 εκατομμύρια ευρώ και τα ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών να αναφέρουν ότι η Γιουβέντους θέλει να τον αποκτήσει.

Μάλιστα η... φωτιά άναψε περισσότερο από δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η Λίβερπουλ έχει στο δικό της στόχαστρο τον Ραμπιό, που αγωνίζεται στους Μπιανκονέρι και αναφέρονται σε πιθανή... τράμπα μεταξύ των δύο ομάδων. Το σίγουρο είναι πως αν κάτι τέτοιο συμβεί η Λίβερπουλ δεν θα μείνει χωρίς Έλληνα παίκτη μιας και ο Γιούργκεν Κλοπ έχει στο... μπλοκάκι του αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές από τη χώρα μας.

Πιο συγκεκριμένα οι πληροφορίες που έρχονται είναι πως το τμήμα σκάουτινγκ των Κόκκινων έχουν στο στόχαστρό τους Έλληνα ταλαντούχο ποδοσφαιριστή και είναι πολύ πιθανό να κάνουν την κίνησή τους ακόμα και τον Γενάρη. Το σίγουρο είναι πως αυτή τη στιγμή οι ποδοσφαιριστές από τη Super League που είναι σε νεαρή ηλικία και κάνουν... γκέλ είναι οι Ανδρέας Ντόι, του Ολυμπιακού, αλλά και οι Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και Γιάννης Κωνσταντέλιας του ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά τον αμυντικό των Ερυθρόλευκων η αξία του στο transfermarkt, σήμερα, είναι στο 1,5 εκατομμύριο, ενώ για τον μέσο και τον αμυντικό του Δικεφάλου του Βορρά είναι 400.000 και 1,5 εκατομμύριο αντίστοιχα. Να σημειώσουμε εδώ ότι πριν ο Κώστας Τσιμίκας πάει στην Λίβερπουλ κόστιζε 9 εκατομμύρια ευρώ, οπότε μπορούμε να καταλάβουμε ότι αν τελικά δώσει το ΟΚ ο Κλοπ δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα για να αγοραστεί κάποιος από τους προαναφερόμενους ποδοσφαιριστές.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τράμπα" εκατομμυρίων για Τσιμίκα - "Ντου" από top ομάδα σε Λίβερπουλ - Συμφωνία με Γιουνάιτεντ..."

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags