Facebook Pixel Ζοσέ Μπότο: Νέος συναγερμός στον ΠΑΟΚ με Μπότο - Ενδιαφέρον από ομάδα της Premier League
| 2022-11-26 19:50:00

Νέος συναγερμός στον ΠΑΟΚ με Μπότο - Ενδιαφέρον από ομάδα της Premier League

Sportdog Team
Νέος συναγερμός στον ΠΑΟΚ με Μπότο - Ενδιαφέρον από ομάδα της Premier League

Ακόμα μια φορά ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου του Βορρά είναι πρωταγωνιστής σε δημοσιεύματα που τον συνδέουν με γνωστή ομάδα της Αγγλίας.

Ζοσέ Μπότο: Νέες... φωτιές ανάβει δημοσίευμα από την Ιταλία και συγκεκριμένα της TuttoMercatoWeb που αναφέρει ότι ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ είναι στο στόχαστρο της Σαουθάμπτον και μάλιστα κάνει λόγο για συζήτηση των δυο πλευρών και κρούση ώστε να αντικαταστήσει τον Τζο Σιλντς που αποχώρησε για την Τσέλσι.

«Η Σαουθάμπτον είχε αναζητήσει τον Μπότο για τον ρόλο του αθλητικού της διευθυντή, μετά την αποχώρηση του Τζο Σιλντς για την Τσέλσι, αλλά οι «Άγιοι» μετά την πρώτη συζήτηση που είχαν, δεν επικοινώνησαν με τον Πορτογάλο.

Διακόπηκαν οι διαπραγματεύσεις της Σαουθάμπτον με τον Ζοσέ Μπότο, τον αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με το TuttoMercatoWeb.com, ο αγγλικός σύλλογος είχε ξεκινήσει συνομιλίες με τον Πορτογάλο, ζητώντας του να παρουσιάσει τη δουλειά του μέχρι στιγμής και το τι θα είχε στο μυαλό του για μια πιθανή συνεργασία των δυο πλευρών.

Από ότι φαίνεται στην συνέχεια η Σάουθαμπτον έκανε άλλες επιλογές, χωρίς να επικοινωνήσει ξανά με τον άλλοτε επικεφαλής του σκάουτινγκ της Σαχτάρ Ντόνετσκ. Μετά την αποχώρηση του Τζο Σιλντς, που έφυγε από την ομάδα και συνεχίζει την καριέρα του στην Τσέλσι, η θέση παραμένει κενή και δεν έχει βρεθεί ακόμα αντικαταστάτης του», αναφέρει το ρεπορτάζ για τον Ζοσέ Μπότο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags