Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ντάνιελ Μαντσίνι: Εξελίξεις με Μαντσίνι και ο Ολυμπιακός - Γιατί καθυστερεί η μεταγραφή
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-27 22:01:00

Εξελίξεις με Μαντσίνι και ο Ολυμπιακός - Γιατί καθυστερεί η μεταγραφή

Sportdog Team
Εξελίξεις με Μαντσίνι και ο Ολυμπιακός - Γιατί καθυστερεί η μεταγραφή

Οι Ερυθρόλευκοι τον θέλουν άμεσα στου Ρέντη, o Άρης προσπαθεί να πετύχει το καλύτερο οικονομικά deal για τους ίδιους, αλλά ακόμα οριστική εξέλιξη δεν έχουμε.

Ολυμπιακός - Ντάνιελ Μαντσίνι: Από μέρα σε μέρα αναμένεται να ολοκληρωθεί η υπόθεση του Ντανιέλ Μαντσίνι. Ο Αργεντίνος εξτρέμ που έχει επιστρέψει στη χώρα μας περιμένει τα ευχάριστα μαντάτα από τον Ολυμπιακό, προκειμένου να πάρει το δρόμο για Πειραιά.

Οι Ερυθρόλευκοι τον θέλουν άμεσα στου Ρέντη, o Άρης προσπαθεί να πετύχει το καλύτερο οικονομικά deal για τους ίδιους, αλλά όλες οι πληροφορίες συνηγορούν στο από μέρα σε μέρα ο Ολυμπιακός θα κάνει το τελικό... ντου, έτσι ώστε να ντύσει στα χρώματά του τον παίκτη. Ακόμα δεν το έχει κάνει, γι' αυτό και υπάρχει η συγκεκριμένη καθυστέρηση.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Μαντσίνι είναι ουσιαστικά εκτός ομάδας από τον Άρη και πλέον έχει μπει στην τελική ευθεία το θέμα της μεταγραφής του. Αυτό σημαίνει πως ακόμα και να στραβώσει η μετακίνησή του στον Ολυμπιακό (πράγμα δύσκολο με τα υπάρχοντα δεδομένα), οι Κίτρινοι θα επιδιώξουν την παραχώρησή του σε σύλλογο του εξωτερικού. Το επισημαίνουμε γιατί αν συνεχίσει στην Ελλάδα ο Αργεντινός, αυτό θα είναι μόνο για τον Ολυμπιακό.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags