Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Ντου" από την κάτοχο του Europa League για άσο του Ολυμπιακού - Δεν... συζητάει για 4 εκατομμύρια!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-27 18:49:00

"Ντου" από την κάτοχο του Europa League για άσο του Ολυμπιακού - Δεν... συζητάει για 4 εκατομμύρια!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Ντου" από την κάτοχο του Europa League για άσο του Ολυμπιακού - Δεν... συζητάει για 4 εκατομμύρια!

Ο παίκτης που... εκτοξεύτηκε, η δικαίωση και η μεγάλη πρόταση το καλοκαίρι. Το Sportdog.gr αποκαλύπτει για ποιον ποδοσφαιριστή των Πειριαωτών υπάρχει ήδη σοβαρό ενδιαφέρον από τη Γερμανία, τις ομάδες που τον παρακολουθούν, αλλά και τα χρήματα που περιμένουν οι Ερυθρόλευκοι.

Ολυμπιακός: Σε εξαιρετική φόρμα βρίσκεται ο Χουάνγκ Ιν Μπέομ, από τη στιγμή που έχει έρθει στο Λιμάνι, όταν ακόμα στην ομάδα υπήρχε ο Πέδρο Μαρτίνς και οι Ερυθρόλευκοι κινούνταν σε μεγάλο βαθμό με το καύσιμο που είχε αφήσει ο Φρανσουά Μοντέστο.

Γιατί η λύση τού Κορεάτη φαίνεται ότι είχε "παίξει" για τον Ολυμπιακό ήδη από τον Γενάρη του 2022 (όπως και για την ΑΕΚ, το ίδιο διάστημα!), κάτι που σημαίνει ότι δεν έσκασε από το πουθενά το όνομά του το περασμένο καλοκαίρι στην ομάδα.

Ο μέσος από τη Νότια Κορέα γεννήθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 1996 και είναι 34 φορές διεθνής με την εθνική του ομάδα (έχει πετύχει και τέσσερα γκολ). Άρχισε την καριέρα του από την Daejeon Citizen, από την οποία τον Ιανουάριο του 2019 πήρε μεταγραφή στους Vancouver Whitecaps του MLS (94 συμμετοχές, 15 γκολ, 13 ασίστ), ενώ στο μεσοδιάστημα είχε δοθεί δανεικός στην Asan Mugunghwa.

Τον Αύγουστο του 2020 τον αγόρασε η ρωσική Ρούμπιν Καζάν, με την οποία έκανε 38 συμμετοχές, πέτυχε έξι γκολ και μοίρασε επτά ασίστ. Τον Απρίλιο του 2022 ο 26χρονος επέστρεψε στη χώρα του για λογαριασμό της Σεούλ, λόγω του προβλήματος στο ποδόσφαιρο σε Ρωσία και Ουκρανία, με την οποία αγωνίστηκε σε δέκα ματς.

"Τουλάχιστον 7 εκατ. για Χουάνγκ - Τον θέλει η κάτοχος του Γιουρόπα Λιγκ - Δεν θα τον πουλήσει τον Γενάρη"

"Παλαιότερα ο πρώτος μου στόχος ήταν η Bundesliga επειδή εκεί αγωνίζονται πολλοί Κορεάτες, που σημαίνει ότι μας προτιμούν", είχε αναφέρει παλιότερα σε δηλώσεις του, κι εδώ είναι που έρχεται το ενδιαφέρον που φαίνεται να υπάρχει για την περίπτωσή του από ομάδες του εξωτερικού. Γιατί ο Χουάνγκ Ιν Μπέομ, έχει εξελιχθεί σε κορυφαία φετινή μεταγραφή του Ολυμπιακού, είναι σούπερ επιδραστικός για το παιχνίδι της ομάδας, και δεν είναι τυχαίο ότι η τιμή του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο έχει πάρει την άνοδο και, πια, είναι στα 3,5 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, με δεδομένο ότι βρίσκεται στη μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου με τη Νότια Κορέα, προφανώς έχει ανοίξει την όρεξη διάφορων ομάδων για την περίπτωσή του. Αυτό, άλλωστε, αναφέρει και το ρεπορτάζ που έχει κυκλοφορήσει ήδη.

Το sportdog, τώρα, έρχεται να πει κάποια περισσότερα στοιχεία, για να εμπλουτίσει το ρεπορτάζ: Οι ομάδες που έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον τα τελευταία 24ωρα για τον Ιν-Μπομ, είναι όλες από τη Γερμανία! Για αυτό και αναφέραμε, νωρίτερα, τις δηλώσεις του για το γεγονός ότι θέλει να αγωνιστεί στη Μπουντεσλίγκα.

Να γίνουμε και πιο συγκεκριμένοι; Αυτές οι ομάδες είναι η κάτοχος του Γιουρόπα Λιγκ Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η Χόφενχαϊμ, η Φράιμπουργκ και η Γκλάντμπαχ! Όλες με... πορτοφόλι για να καλύψουν τις ανάγκες τού Ολυμπιακού, αν και εφόσον. Ποιος είναι αυτές οι ανάγκες; Το sportdog ρώτησε σε μανατζερικές πηγές για να δούμε τι ψάρια πιάνει ο Ιν-Μπομ στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο.

"Με τη συμμετοχή στο Μουντιάλ, αλλά και χωρίς αυτή, ο Ολυμπιακός δεν θα τον δώσει ποτέ με 3,5 εκατ. ευρώ. Το στάτους κάθε παίκτη που είναι βασικός στο Λιμάνι είναι γύρω στα 7 εκατ ευρώ, πολύ περισσότερο για διεθνή παίκτη, στα 26 του χρόνια, με τη σεζόν που διανύει αλλά και με την εμπειρία που κουβαλάει", ανέφερε αρχικά η πηγή μας και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Δεν υπάρχει περίπτωση να τον δώσει τώρα ο Ολυμπιακός, ξέχασέ το! Γιατί ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει υπεραξία από τον Χουάνγκ. Το καλοκαίρι θα μαζέψει προτάσεις. κι αν συνεχίσει με την ίδια φόρα στον δεύτερο γύρο, τότε δεδομένα θα έρθουν προτάσεις από τη Γερμανία που θα είναι δυνατές. Ίσως όχι με το 1 μπροστά, γιατί οι Γερμανοί δεν δίνουν τόσο εύκολα λεφτά - Ειδικά σε πρωταθλήματα που είναι υποβαθμισμένα όπως το ελληνικό"

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ραφίνια... φέρνει νέο Μαρσέλο στον Ολυμπιακό - "Κόλπο γκρόσο" για Γενάρη - Παίρνει τη φανέλα σπίτι

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags