Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: Θα αλλάξει επίπεδο ο ΠΑΟΚ - Το "χρυσό" deal που θέλει να κλείσει ο Σαββίδης μέσα στο Μουντιάλ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-27 21:48:00

Θα αλλάξει επίπεδο ο ΠΑΟΚ - Το "χρυσό" deal που θέλει να κλείσει ο Σαββίδης μέσα στο Μουντιάλ!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Θα αλλάξει επίπεδο ο ΠΑΟΚ - Το "χρυσό" deal που θέλει να κλείσει ο Σαββίδης μέσα στο Μουντιάλ!

Η μεγάλη μεταγραφή, τα εκατομμύρια και η απόφαση του ποδοσφαιριστή. Γιατί στον Δικέφαλο... τρίβουν τα χέρια τους με τη διοργάνωση στο Κατάρ, η πώληση που μπορεί να φέρει πάρα πολλά χρήματα και οι αλλαγές στο ρόστερ.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, και ειδικά ο Ζοσέ Μπότο, με την παρουσία του Αντρίγια Ζίβκοβιτς στην εθνική ομάδα τής Σερβίας και την πρώτη του εμφάνιση στο Μουντιάλ κόντρα στην Βραζιλία, δεδομένου ότι ο 26χρονος άσος με αυτόν τρόπο μπορεί να βγει ξανά στον αφρό του ποδοσφαίρου.

Γιατί οι Θεσσαλονικείς είχαν χτυπήσει φλέβα χρυσού το καλοκαίρι του 2020, όταν είχαν φέρει τον παίκτη από την Μπενφίκα, παρόλα αυτά τους τελευταίους μήνες ο Ζίβκοβιτς είναι ανάμεσα σε φθορά και αφθαρσία. Γιατί από τα μισά τής περασμενης αγωνιστικής περιόδου είχε πέσει η απόδοσή του, ενώ και φετος πραγματοποιεί χαμηλές πτήσεις.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, βεβαια, δείχνουν τεράστια κατανόηση, καθώς ο οργανισμός του είναι πολύ καταπονημένος από την περσινή υπερπροσπάθεια, ενώ και φέτος δεν έχει βρεθεί η ευκαιρία για να καθίσει στον πάγκο σε μερικά διαδοχικά παιχνίδια, να ξεκουραστεί, να αποφορτιστεί σωματικά και πνευματικά.

Παρόλα αυτά η αξία του είναι δεδομένη, δεν αμφισβητείται από κανένα και αυτός είναι ο λόγος που θα δώσει το παρών στην τελική φάση του Μουντιάλ. Με αποτέλεσμα στον Δικέφαλο να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.

Γιατί παίκτη με τα δικά του στοιχεία, δηλαδή αριστεροπόδαρο εξτρέμ, που συγκλίνει και σκοράρει, με θητεία βασικού τα τελευταία χρόνια σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, σε ηλικία 26 ετών, δεν είναι και τόσο εύκολο να βρει μια ομάδα.

Κι αυτό ακριβώς βλέπουν ως ευκαιρία στον σύλλογο, μετά από την παρουσία του στο Μουντιάλ, καθώς ήδη ο Ζοσέ Μπότο είχε κάνει γνωστό στην πιάτσα ότι με καλή πρόταση μπορεί να αποχωρήσει. Πριν ακόμα από την κλήση στο Μουντιάλ το είχε κάνει γνωστό...

Γιατί δεδομένα θα πρέπει να βρεθεί χώρος στο μπάτζετ για να καλυφθούν οι ανάγκες που έχει η ομάδα τον προσεχή Γενάρη και ο Ζίβκοβιτς είναι πρώτης τάξης λύση αν υπάρξει ενδιαφέρον. Η τιμή του αυτή τη στιγμή υπολογίζεται στα 6 εκατ. ευρώ στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο!

Μάλιστα, ακόμα κι αν αποχωρήσει, ακριβώς λόγω του ότι δεν είναι και στην καλύτερη φόρμα της καριέρας του, δεν θα πει κάποιος ότι θα λείψει κάποιο σούπερ χρήσιμο εργαλείο από τα χέρια του Λουτσέσκου. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, είτε προχωρήσει τώρα είτε όχι η πιθανή πώληση του Ζίβκοβιτς, το προσεχές καλοκαίρι είναι δεδομένο ότι θα γίνει προσπάθεια για να πωληθεί - Κάτι άλλωστε που επιθυμεί και ο ίδιος ο παίκτης, για να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βλέπουν" Ρονάλντο και στον Ολυμπιακό - Η υπέρβαση του... αιώνα για Μαρινάκη - Ξεκάθαρο φαβορί!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags