Facebook Pixel Μουντιάλ 2022: Τρελό σενάριο για Γερμανία: Αν βγει δεύτερη ανοίγει ο δρόμος μέχρι τα ημιτελικά - Ποιο μεγαθήριο αποφεύγει
| 2022-11-28 16:00:00

Τρελό σενάριο για Γερμανία: Αν βγει 2η ανοίγει ο δρόμος μέχρι τα ημιτελικά - Ποιο μεγαθήριο αποφεύγει

Sportdog Team
Τρελό σενάριο για Γερμανία: Αν βγει 2η ανοίγει ο δρόμος μέχρι τα ημιτελικά - Ποιο μεγαθήριο αποφεύγει

Η Γερμανία πήρε την ισοπαλία από την Ισπανία και παρέμεινε έτσι ζωντανή για την πρόκρισή της στα νοκ άουτ του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μάλιστα για τα "Πάντσερ" είναι προτιμότερο να μην πάρουν την πρώτη θέση, αλλά καλύτερα να παραμείνουν στη δεύτερη.

Μουντιάλ 2022: Η Γερμανία πήρε την ισοπαλία (1-1) από την Ισπανία και παρέμεινε έτσι ζωντανή, σε ό,τι αφορά την πρόκρισή της στα νοκ άουτ του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μάλιστα για τα "Πάντσερ" είναι προτιμότερο να μην πάρουν ποτέ την πρώτη θέση, αλλά καλύτερα να παραμείνουν στη δεύτερη.

Την 3η αγωνιστική η Γερμανία θα παίξει με την Κόστα Ρίκα. Προφανώς θέλει να νικήσει και την ίδια ώρα να επικρατήσει η Ισπανία της Ιαπωνίας. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο άλλο παιχνίδι, οι Γερμανοί θα χρειαστούν νίκη επί των Κοσταρικανών με δύο (τουλάχιστον) γκολ διαφορά για να υπερτερήσουν στην ισοβαθμία των Ιαπώνων και να πανηγυρίσουν εκείνοι την πρόκριση.

Ο δεύτερος αυτού του ομίλου θα παίξει με την πρώτη ομάδα από τον όμιλο της Κροατίας, του Μαρόκο και του Βελγίου. Η βαθμολογία εκεί είναι τώρα 4β.-3β.-3β. και την τελευταία αγωνιστική παίζουν Κροατία-Βέλγιο και το Μαρόκο με τον αδιάφορο Καναδά. Αυτό σημαίνει πως το Μαρόκο κρατάει στα χέρια του την πρωτιά, κάτι που σημαίνει πως είναι πιθανό να πέσουν οι Αφρικανοί με τους Γερμανούς στους "16"!

Το μονοπάτι αυτό οδηγεί μάλιστα στην Πορτογαλία ή στην Ουρουγουάη στους "8", ενώ η πρώτη Ισπανία βάσει του πιο ρεαλιστικού σεναρίου πάει... ολοταχώς να πέσει πάνω στη Βραζιλία.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags