Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Συνάντηση Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού στο αεροδόρμιο και "πηγαδάκια" μεταξύ των παικτών (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-28 12:43:00

Συνάντηση Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού στο αεροδόρμιο και "πηγαδάκια" μεταξύ των παικτών (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Συνάντηση Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού στο αεροδόρμιο και "πηγαδάκια" μεταξύ των παικτών (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι αποστολές του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού συναντήθηκαν στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», κατά την αναχώρησή τους για την Ισπανία και την Κύπρο αντίστοιχα.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Οι αποστολές του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού συναντήθηκαν στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», κατά την αναχώρησή τους για την Ισπανία και την Κύπρο αντίστοιχα.

Οι παίκτες των δύο "αιωνίων" δημιούργησαν... πηγαδάκια και άρχισαν να συζητούν πριν επιβιβαστούν στις πτήσεις τους, αποδεικνύοντας τις εξαιρετικές σχέσεις που διατηρούν όταν βρίσκονται εκτός γηπέδου.

Θυμίζουμε, πως Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα δώσουν από τρία φιλικά κατά τη διάρκεια της μίνι προετοιμασίας τους. Οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν κατά σειρά τις Χάντερσφιλντ (1/12), Σταντάρ Λιέγης (4/12) και Νότιγχαμ Φόρεστ (10/12), ενώ το Τριφύλλι αντίστοιχα τις Χάποελ Μπερ Σεβά (1/12), Πάφο (4/12) και Νέα Σαλαμίνα (7/12).

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags