Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Στην Κύπρο για μεταγραφή ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός - Δύο παίκτες ψηλά στη λίστα Λουτσέσκου-Γιοβάνοβιτς
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-28 12:56:00

Στην Κύπρο για μεταγραφή ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός - Δύο παίκτες ψηλά στη λίστα Λουτσέσκου-Γιοβάνοβιτς

του Νίκου Στεργίου
Στην Κύπρο για μεταγραφή ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός - Δύο παίκτες ψηλά στη λίστα Λουτσέσκου-Γιοβάνοβιτς

Γιατί οι δύο ομάδες δεν πήγαν μόνο για προετοιμασία στη Μεγαλόνησο; Οι παίκτες που ξεχωρίζουν στο κυπριακό πρωτάθλημα και ποιοι θα μπορούσαν να απασχολήσουν.

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Στην Κύπρο θα βρεθούν οι δύο ομάδες στην περίοδο της διακοπής τού πρωταθλήματος λόγω του Μουντιάλ, προκειμένου να κάνουν μια μίνι προετοιμασία αλλά και για να δώσουν φιλικά παιχνίδια με τοπικές ομάδες.

Γιατί τόσο οι Πράσινοι όσο και οι Θεσσαλονικείς χρειάζονται μέσα στη διάρκεια της διακοπής να ανασυγκροτηθούν και να προετοιμαστούν για τον (διαφορετικό) δύσκολο δρόμο της επανέναρξης: Η ομάδα τού Γιοβανοβιτς βρίσκεται στην κορυφή τής βαθμολογίας και, μοιραία, είναι φαβορί για τον τίτλο, ενώ ο Δικέφαλος προσπαθεί να πάρει ο,τι καλύτερο μπορεί από τη φετινή σεζόν.

Η Κύπρος είναι μέρος κοντινό, το επίπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων αλλά και των ομάδων στη Μεγαλόνησο είναι αναβαθμισμένο και, μοιραία, υπάρχει ενδιαφέρον για να μεταφερθούν εκεί το διάστημα της διακοπής.

Θα ήταν αφελής όμως, κάποιος, αν θεωρεί ότι ο Γιοβάνοβιτς (που έχει μακρά θητεία στο κυριακό πρωτάθλημα και ξέρει πρόσωπα και καταστάσεις) ή ο Λουτσέσκου (που από πέρσι τέτοια γλυκοκοιτάζει τις περιπτώσεις των Βαλακάρι και Λοΐζου) δεν θα εκμεταλλευτούν τη συγκυρία και για μεταγραφικούς λόγους!

Γιατί τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο ΠΑΟΚ έχουν έτοιμο μπάτζετ για την ενίσχυση του Γενάρη και υπάρχουν καυτά ονόματα στη Μεγαλόνησο που απασχολούν και τις δύο ομάδες. Η περίπτωση του Όνι Βαλακάρι, της Πάφου, που είναι διεθνής με τη Φινλανδία και πολυεργαλείο μεσοεπιθετικά για τα χέρια κάθε προπονητή, είναι χαρακτηριστική. Όπως και εκείνη του πολύ νεαρού Λοΐζου Λοΐζου, που επίσης τον... ζαχαρώνουν από την Ελλάδα.

Είναι όμως μόνο αυτοί; Προφανώς και όχι! Για αυτό και το sportdog έψαξε και βρήκε όλες τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μπορεί να απασχολήσουν τις δύο ομάδες με αφορμή την παρουσία τους στην Κύπρο - Όπου θα είναι πιο εύκολη και η προσέγγιση και ομάδες ακόμα και με φυσική παρουσία.

Ποιοι ποδοσφαιριστές ξεχωρίζουν φέτος στο κυπριακό πρωτάθλημα; Διαβάστε στο sportdog από τώρα, πριν έρθουν μετά από έναν μήνα κάποιοι για να σας κάνουν τους έξυπνους...

Σαρφό (ΑΠΟΕΛ)
Μαρκίνιος (ΑΠΟΕΛ)
Δώνης (ΑΠΟΕΛ)
Μπέλετς (ΑΠΟΕΛ)

Χαραλάμπους (Ομόνοια)
Ουζόχο (Ομόνοια)
Λοΐζου (Ομόνοια)

Φαράζ (ΑΕΚ)
Ράφα Λόπες (ΑΕΚ)
Άλτμαν (ΑΕΚ)
Γκιούρτσο (ΑΕΚ)

Βαλακάρι (Πάφος)
Ζάιρο (Πάφος)
Σεμέδο (Πάφος)
Ναμέ (Πάφος)
Τάνκοβιτς (Πάφος)

Κακόριν (Άρης)
Μπαμπίκα (Άρης)
Μαγιαμπέλα (Άρης)
Γκομίς (Άρης)
Καζού (Άρης)
Βανά (Άρης)

Πίττας (Απόλλωνας)
Α. Γιοβάνοβιτς (Απόλλωνας)
Χαμάς (Απόλλωνας)

Νινγκά (Ανόρθωση)
Ιωάννου (Ανόρθωση)
Χρυσοστόμου (Ανόρθωση)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags