Facebook Pixel Μουντιάλ 2022: Σοκ για πασίγνωστο άσο: Υπέπεσε σε παράπτωμα και η εθνική του τον... τελείωσε από το Μουντιάλ!
| 2022-11-28 14:01:00

Σοκ για πασίγνωστο άσο: Υπέπεσε σε παράπτωμα και η εθνική του τον... τελείωσε από το Μουντιάλ!

Sportdog Team
Σοκ για πασίγνωστο άσο: Υπέπεσε σε παράπτωμα και η εθνική του τον... τελείωσε από το Μουντιάλ!

Πρόωρο τέλος το Παγκόσμιο Κύπελλο για τον γνωστό ποδοσφαιριστή.

Μουντιάλ 2022: Λίγο πριν τη σέντρα του σημερινού αγώνα με τη Σερβία, το Καμερούν απέκλεισε τον Αντρέ Ονάνα. Ο διεθνής τερματοφύλακας της Ίντερ υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα, γεγονός που οδήγησε την ομάδα να τον τιμωρήσει με αυτόν τον τρόπο, αφήνοντάς τον εκτός αποστολής όχι μόνο από το σημερινό αγώνα, αλλά και για το υπόλοιπο της διοργάνωσης. 

Αιτία είναι η κόντρα του με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της αφρικανικής χώρας, Ριγκομπέρτ Σονγκ. Οι δυο τους συζήτησαν στην τελευταία προπόνηση πριν από το παιχνίδι με τη Σερβία, διαφωνώντας για τον τρόπο με τον οποίο ο διεθνής τερματοφύλακας αγωνίζεται.

Η συνήθειά του να επιλέγει τις κοντινές πάσες και όχι τα μακρινά βολέ, φαίνεται πως δεν άρεσε καθόλου στον προπονητή του, ο οποίος του ζήτησε να στέλνει την μπάλα πιο μακριά. Ο Ονανά διαφώνησε, η συζήτηση οδηγήθηκε σε αδιέξοδο και έτσι αποκλείστηκε από την αποστολή του Καμερούν και επιστρέφει σπίτι του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags