Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κριστιάνο Ρονάλντο: Το transfermarkt… φέρνει τον Ρονάλντο στον Ολυμπιακό - Πάνω από Ρεάλ, Μπάγερν και Αλ Νασρ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-28 14:29:00

Το transfermarkt… φέρνει τον Ρονάλντο στον Ολυμπιακό - Πάνω από Ρεάλ, Μπάγερν και Αλ Νασρ!

Το transfermarkt… φέρνει τον Ρονάλντο στον Ολυμπιακό - Πάνω από Ρεάλ, Μπάγερν και Αλ Νασρ!

Μπορεί να σκάσει η... βόμβα του αιώνα με τη μεταγραφή του Πορτογάλου σούπερ σταρ στο Λιμάνι; Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες και τα νέα δημοσιεύματα στο εξωτερικό, που κρατούν το θέμα στην επικαιρότητα.

Πρώτο φαβορί για να υπογράψει συμβόλαιο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο Ολυμπιακός, όπως αναφέρει τουλάχιστον η ποδοσφαιρική σελίδα transfermarkt!

Πρόκειται για τη σελίδα που δεν χρειάζεται συστάσεις, τη συμβουλεύονται από οπαδούς και δημοσιογράφους, μέχρι μάνατζερ και παράγοντες ομάδων για να σχηματίσουν εικόνα για το τι έχει κάνει στην καριέρα του ένας ποδοσφαιριστής, σε ποιο ύψος είναι το κασέ του, μέχρι πότε έχει συμβόλαιο, με ποιο μανατζερικό σχήμα συνεργάζεται, ποιες ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Είναι απόλυτα έγκυρο και, προφανώς, δείχνει τι συμβαίνει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Για αυτό και έχει μεγάλο ενδιαφέρον ότι αυτό το διάστημα δίνει 50% πιθανότητες ώστε ο Ολυμπιακός να είναι η επόμενη ομάδα του Κριστιάνο!

Είναι ασύλληπτο νούμερο τόσο αν δει κάποιος τα υπόλοιπα αποτελέσματα όσο και λόγω του ότι είναι το υψηλότερο από όλα! Για παράδειγμα, αμέσως μετά ακολουθεί η Ρεάλ Μαδρίτης με 39%, η Μπάγερν Μονάχου με 38% και η Ίντερ Μαϊάμι με 30%. Η Αλ Νασρ έχει 27%, η Αλ Χιλάλ 25%, ενώ τελευταία και εντελώς καταϊδρωμένη είναι η Νιουκάστλ με 8%.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ο Ρονάλντο θα έρθει στον Ολυμπιακό; Προφανώς και όχι, σε λίγες ημέρες/ώρες που θα ανανεωθούν αυτά τα στοιχεία, μπορεί οι Ερυθρόλευκοι να έχουν μειώσει το ποσοστό τους ή να έχουν φύγει και τελείως - Η παρουσία των ομάδων σχετίζεται με το αν υπάρχει ή όχι πραγματικό ενδιαφέρον για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή.

Ακριβώς πάνω σε αυτή τη λογική, τώρα, ο Ολυμπιακός είναι στο 50% ως υποψήφια ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του ο Πορτογάλος σούπερ σταρ...

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν είναι της πλάκας οι φήμες για Ρονάλντο στο Λιμάνι- Κλειδί ο Μέντες- Kοντά σε Λαβέτσι ο Μαρινάκης
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags