Facebook Pixel Μουντιάλ 2022: Απίθανη ανατροπή! Για αυτό έφυγε τοπ άσος από το Μουντιάλ - Εμπλοκή παίκτη του Άρη
| 2022-11-28 23:40:00

Απίθανη ανατροπή! Για αυτό έφυγε τοπ άσος από το Μουντιάλ - Εμπλοκή παίκτη του Άρη

Sportdog Team
Απίθανη ανατροπή! Για αυτό έφυγε τοπ άσος από το Μουντιάλ - Εμπλοκή παίκτη του Άρη

Τον γύρο του κόσμο κάνει η είδηση ότι ένας από τους καλύτερους παίκτες του Παγκοσμίου Κυπέλλου αποτέλεσε παρελθόν από την εθνική του ομάδα, όμως πλέον έγινε γνωστό πως στην υπόθεση εμπλέκεται και ποδοσφαιριστής των Κίτρινων.

Μουντιάλ 2022: Καμερούν και Σερβία πρωταγωνίστησαν στο πιο συναρπαστικό παιχνίδι μέχρι στιγμής στο Μουντιάλ, με το εντυπωσιακό 3-3 να “σκεπάζει” στο τέλος τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Πριν από την έναρξη του ματς έγινε γνωστό πως εκτός Καμερούν τέθηκε ο τερματοφύλακας της Ίντερ Αντρέ Ονανά, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για πειθαρχικό παράπτωμα.

Δημοσιεύματα ωστόσο στο Καμερούν δίνουν μία άλλη διάσταση στο θέμα, μπλέκοντας στην υπόθεση τον Νικολά Ενκουλού του Άρη. Ο οποίος, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «walfoot.be» ήταν ο λόγος της διαφωνίας του Ονανά με τον προπονητή του, Ριγκομπέρτ Σονγκ. Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, ο βασικός γκολκίπερ του Καμερούν απαίτησε να μην είναι ο Ενκουλού στο βασικό σχήμα, γιατί δεν έχουν καλή επικοινωνία!

Ο Σονγκ δεν το δέχθηκε, ο Ονανά ήταν ανένδοτος, υπήρξε παρέμβαση από τον Σάμουελ Ετό, που είναι πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Καμερούν, αλλά όπως λέει ο συντάκτης του κειμένου…: “Ο Ονανά γύρισε την πλάτη, βρόντηξε την πόρτα κι έφυγε”.

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags