Facebook Pixel Ραζβάν Λουτσέσκου: Αυτούς αποθέωσε ο Λουτσέσκου μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ - Ατάκες για την κατάσταση της ομάδας
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-28 22:16:00

Αυτούς αποθέωσε ο Λουτσέσκου μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ - Ατάκες για την κατάσταση της ομάδας

Sportdog Team
Αυτούς αποθέωσε ο Λουτσέσκου μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ - Ατάκες για την κατάσταση της ομάδας

Δηλώσεις έκανε μετά το τέλος του πρώτου φιλικού του Δικεφάλου του Βορρά στην Κύπρο ο Ρουμάνος τεχνικός όπου και αναφέρθηκε στην προετοιμασία της ομάδας.

Ραζβάν Λουτσέσκου: Από καλύτερη αφετηρία ξεκινάει ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Ραζβάν Λουτσέσκου που έκανε δηλώσεις μετά το πρώτο φιλικό στην Κύπρο απέναντι στην Άσντονντ, ενώ παράλληλα στάθηκε και στις εμφανίσεις Σάστρε και Ράφα Σοάρες.

«Το πλάνο είναι πολύ απλό. Προπονήσεις και στο ενδιάμεσο ακόμα δύο φιλικά παιχνίδια, έτσι ώστε να μπορέσουμε να διατηρήσουμε ρυθμό και να δώσουμε λεπτά συμμετοχής στους παίκτες. Είναι σημαντικό για τους ποδοσφαιριστές που έλειψαν στο τελευταίο κομμάτι του πρώτου γύρου να πάρουν αγωνιστικά λεπτά και να βελτιώσουμε πράγματα στη λειτουργία μας για να διατηρήσουμε την εικόνα που δείξαμε στο τελευταίο κομμάτι του πρώτου γύρου.

Είναι κάτι τελείως διαφορετικό, άλλα τα δεδομένα το καλοκαίρι, τελείως διαφορετικά τώρα. Βρισκόμαστε σε καλύτερο σημείο όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού και την ατμόσφαιρα που υπάρχει. Ο στόχος μας είναι να βελτιώσουμε και να διατηρήσουμε αυτά τα πράγματα. Είναι τελείως διαφορετική κατάσταση, αν το καλοκαίρι μιλούσαμε για γκρουπ 11-12 ποδοσφαιριστών που γνώριζαν τι ακριβώς θέλαμε, τώρα μιλάμε για μεγαλύτερο αριθμό που έχουν προσαρμοστεί και έχουν κατανοήσει τι ακριβώς θέλουμε.

Είδαμε πράγματα, μου άρεσε ο τρόπος που διατηρήσαμε την κατοχή της μπάλας και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Ήταν μία καλή προπόνηση αν μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι, δημιουργήσαμε ευκαιρίες με ωραίο ποδόσφαιρο και συνεχίζουμε», είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags